Banii! Primu’ salariu de la noul job

banii

Am avut un shoc azi cand am luat salariul. Shocu’ nu a fost as usual ca in loc sa iau suma x am luat o treime. Am luat toti banii si .. TOTI IN O SINGURA ZI!!!

A fost un soc placut. Dabea cand am ajuns acasa si am pus teshkalau’ de bani pe birou am realizat ca am alt job si ca e un job de cacat dar platit… oarecum ok. :)) Timp nu / Bani da! Este un raport dezamagitor din punctul meu de vedere… dar? WTF am bani. Pe de alta parte daca stau bine sa ma gandesc “banii n-aduce fericirea” dar o pot cumpara… deci: gasiti-va joburi cu munca multa si platite cat de cat pe masura, umpleti cv-urile cu joburi de prestigiu la firme de “prestigiu”, prestati ca chiorii si hai sa facem un club… numai al nostru!

Sharing is caring

1 comment

  1. Poate ca si mai bine ar fi “joburi placute si cu salariu cat mai bun”. Atat un job unde nu te simti bine, cat si un salariu nemultumitor te pot face sa te gandesti la o “schimbare”. Nu ca ar fi ceva rau, pentru ca de multe ori se poate obtine un salariu mai bun “de intrare”, decat cel la care se poate ajunge avand o anumita vechime pe acelasi post. Bine, acum cu criza asta s-ar putea sa nu mai fie valabil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.