Credit? Ce dobanda are?

? credit-ce-dobanda.jpg

Acesti darnici stomatologi s-au gandit ca pentru noi romanii ar fi bine sa lucreze in rate 🙂

Romanul mare consumator de credite se va duce la dintzar si va contracta creditul pentru dinti. Vom fi un popor cu dinti frumosi, zambet cuceritor si pofta mare de mancare 🙂 pacat ca vom fi? saraci lipiti.

Ce se va intampla daca nu ne vom plati rata la stomatolog? O sa ne scoata dintii cei noi si frumosi? O sa ne convinga sa platim rata?

That’s a lot of cacatdetaur (bullshit). Se dau credite si pentru cei care vor sa joace la ruleta in unul din multele cazinouri deschise? (parerea mea ca-s prea multe si ca stau goale)…

Credite pentru o paine? “Cumpara acum painea in rate de la bancProst! banca pentru stomacul tau”

Credite pentru operatii la prostata? “Contracteaza acum creditul ProstatHappy de la bancProst”

Credit pentru casa de tolerantza? “Viziteaza orice bordel, clipe de vis cu creditul “FuteCurve” de la Boob Bank”

Credit pentru calatorie cu metroul? “Acum poti accesa paradisul cershetorilor cu dobanda fixa. Iatzi creditu “Metroul pentru oricine” de la bancProst”

Credit pentru Credit? “Banca ta nu te crediteaza? Ia “credit pentru credit” de la banca nimanui.

Credit pentru incaltaminte? “Te-ai saturat sa mergi descult? Vino la Banca Antilopa si vei alerga cu incaltari pe care inca nu le-ai platit. Dobanda este fixa, platibila in lei sau valuta cu creditul de la banca nimanui, credit pentru credit”.

Credit pentru anticonceptionale? “Ai prea multi copii? Fute-te folosind prezervative cumparate cu creditul “No More Fecundation” de la banc Prost. Credit cu dobanda 1% pentru ca tu sa nu te mai futzi unde nu e scris in biblie”

Credit pentru inmormantari? “A murit cineva drag din familia ta? Te-ai saturat sa miroasa urat in casa? Te injura vecinii? Inmormanteaza-l acum? cu ajutorul creditului “Mortzii put” si poti castiga gratuit o excursie in Bahamas”

🙂

La cererea Andreei Stavarache:

Credit pentru Silicoane? “Ai sanii prea mici? Iubitul tau iti alinta sanii cu apelativul “samburei”?? Tea-i saturat sa ai sutienul GOL? ? Contracteaza acum creditul “Sani porno” de la PornBank si vei avea sanii cei mai voluptuosi si mai sexosi mai bre! ***daca ai ales acest credit si ti-ai vazut visul cu ochii nu fi egoista! lasa-ti cunostiintele sa te pipaie!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.