Satzi sparg oul bah!

sa-ti-sparg-oul-bag.jpg

Spargem oua weekendul ce vine… de ce? pentru ca.. asa se obisnuieste. Este vorba despre sarbatoarea pastorala de spart oua, in ciuda gainilor. Oualeleleeeeeee vor fi in prealabil vopsite, desenate si ornate. Chinul desenarii, vopsirii si ornarii va fi in van (adica degeaba)? deoarece ouale se vor sparge. Daca vreti sa va spargeti in? oua cu mine? ma angajez sa aranjez intalnirea in asa fel incat spargerea sa fie cat mai putin dureroasa.

Competitiile din familie de genul “oul lu tata e cel mai tare” sau “mi-am spart oul azi intr-un meci cu bunicu” ajung sa impinga romanul de rand sa isi ridice colesterolul pe culmi nemaivazute si sa ridice alcoolemia pe culmi vazute.. dar si alea greu de atins. Noi ca popor (necondusi inca de un poponar) suntem betzivi, mancai si desigur LENESI.

Bisericile si curtile acestora vor fi pline de tineret, spre bucuria cuviincioaselor babe. De ce se vor bucura babele? pentru ca nu stiu adevaratul motiv pentru care tineretul a iesit in strada in a sarbatori invierea domnului nostru.. blah blah blah.

Slujba… slujba va fi intrerupta ocazional de batai inabusite de cartier dintre rrrromi si rrrrrrromani si/sau dintre grupuri aleatoare cu diverse nationalitati si/sau religii. Dupa bataia de la slujba se vor duce in discoteca… deh. Discotecile vor fi pline, la fel si toaletele de cupluri care sarbatoresc evenimentul prin un futai scurt.. sau dupa caz mai putin scurt.

A doua zi. La masa cu familia se vor povesti: cat de frumoasa a fost slujba, ce a simtit fiecare cand a adus lumina (cu o lumanare aprinsa cu bricheta la intrarea in casa desigur), ca dupa slujba au fost la niste prieteni si au jucat remi sau sah sau table sau… counterstraic bai nene!

*de ce? pentru ca putem!

paste(ti) fericiti si la multi ani!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.