Unbreakable 1 MAI dar nu pe 1 mai…

ubreakable.jpg

Am fost la Sinaia de 1 mai. nu chiar de 1 mai pentru ca 1 mai e zi de munca la Mix FM si la mass media in general. BLEAH! Azi e 1 mai si nu am nici un chef de munca. Cine are chef de munca pe 1 mai? Ma consider ca facand parte din clasa defavorizatilor de muncesc de 1 mai…

Asa! Calatoria cu trenul accelerat numarul 1741 la clasa 2-a a fost o minunatie. Am stat in compartiment cu pushti din brashov… care aveau skate-uri. Astia cu skate-urile au fost cat se opate de simpatici. Distractia se strica cand ieseam pe culoarul trenului sa fumam o tzigara sau 2… sau 3… de ce? Pentru ca pe culoar era plin de oameni care doreau sa ajunga in satu mare! Minunat la satu mare! Erau pe jos coji de seminte, pahare de plastic, cotoare de mar, coji de salam… felii de paine… Ce se intampla domne cand mergi la satu mare? Trebuie sa te pregatesti sa zici: uite domne cu? trenu de la bucuresti cat de mizerie e? sa arati satmarenilor ca ce pleaca de la bucurestie plin de jeg? sau e ideologia ca: daca am dat bani pe bilet macar s ama simt ca acasa.. ca vine femeia de servici sa faca curat…? si colac peste pupaza am avut si mama+copil nebun care ne-au invadat compartimentu deja cu 8 oameni ca sa stea aia mica sa nu mai respire fum de tziagara. Nu am fi avut nimic impotriva daca fetitza nu ar fi fost teleghidata. Ne-a innebunit copila aia! Vorbea mult, prost si degeaba. Era alintata pana la doamne ajuta si maica-sa manca semintze! SUNTEM NISTE PRIMITIVI NESPALATI SI PROST CRESCUTI!

La sinaia a fost frumos colac peste pupaza, am prins vreme.. frumoasa. Mancarea e mai scumpa, servirea a fost ca de obicei.. romaneasca… iar de dormit: am dormit NEINTORSI! Prin plimbarile noastre de relaxare am vazut ca si sinaia are cersetori si boschetari. dar astia erau mult mai exemplari. ai nostri macar stau prin parcuri rastigniti pe vrun gard sau tolaniti pe bordura. Cersetorii sunt mult mai bine crescuti. daca ai ghinionul sa mananci pe terasa vin la masa ta si stau cam juma de ora… cred ca stiu doar sa zica: da si mie ceva ca mi-e foame sau? “hai nene da si mie cevaaaaaaaaaa de poomanaaaaaaaaaaaa”!. daca le zici nu avem sau nu vrem sau incearca la aia de la masa alaturata nu pleaca. trebuie sa te ridici si sa injuri in timp ce te indrepti inspre ei. Mai sunt cei care te ginesc pe drum cu o sticla de suc: “da si mie suc ca sunt bolnav” sau “da si mie suc ca suntem 7 la parinti si mama si tata a murit”… sau versiunea cea mai simpla “imi dai mie sucu ala”? Ma intreb cand o sa? poti sa pleci in vacanta si nu o sa mai dai de cershetori si boschetari. Unde sa pleci in vacanta?

La intoarcere am luat InterCity-ul 538. A fost superb! Am ajuns repede, nu ne-a mai invadat lumea cu semintze…dar am vazut alte exemplare care au mancat semintze. Sportul national nu este OINA este spartu de semintze-n tren si la meci! premiile sunt mici dar este un sport foarte usor!’

A! era sa uit: la intoarcere am garat langa un tren de ducea la satu mare. Dupa ora cred ca era chiar ala cu care am plecat. Ghici ce a aparut pe geam cand am trecut pe langa niste adolescenti de stateau spanzurati la geam? UN SCUIPAT. De ce au simtit ei nevoia sa scuipe? Se distrau? Era concurs?

Concluzie: Toate trenurile in afara de intercity care e mai scump cu 60 de mii (cel putin sinaia- bucuresti) sunt rusinea cailor ferate! Daca mergeti cu trenu dinspre satu mare veti fi oripilati de jegu care se face in 2 ore…. daca mergeti la sinaia o sa va plictisiti noaptea… daca mergeti la masa se poate sa fiti trasi in piept cu nota.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.