Codu’ lu’ da vinci si altele

codu-lu-davinci.jpg

Yeri am mers la fylm. este vorba despre titlul din titlu… so? despre ce a fost vorba? se merita sa dam banii pe bilet sa vedem filmul? partial da. asteptam ca filmul sa fie mult mai revealing. Pe iubita mea au durut-o picioarele din cauza locurilor imbecil de inghesuite… eu transpiram in fericire ca standardele nu includeau un amarat de aer conditionat… sa nu mai zic de climatizare…

au fost aproximativ doua ore pierdute, pe care nu o sa le recuperez niciodata. mai revealing au fost documentarele “biblia secreta” de pe national geografic.. so? in rest? Vineri am chiulit si am petrecut toata ziua cu iubita mea Image, sambata codu lu da vinci si o scurta iesire din cotidian… duminica? duminica dabia a inceput! neuroni relaxati si par zburlit (dabia m-am dushat). Ce sa fac duminica asta? afara nu e zapushala din saptamana agitata care dabia a trecut… gratar?

Acum stau lipit de scaunul putin confortabil din fata biroului pe care am tastatura. ma gandesc la tulburarile mentale din interiorul subconstientului, ma gandesc la transpiratiiile reci de pe sira spinarii si la noptile in? care am adormit cu greu, fiind framantat de o posibila, putin probabila deceptie. In acelas timp imi tremurau degetele pe tastatura gandindu-se sa scrie ele dar nu le-am lasat. Vid si aici si acolo,? o posibila privire in neant unde se zareau un copacel, niste fluturasi frumos colorati si desigur nelipsitii norisori si suave curcubee. Ce intrebare am pentru voi? Ce va face pe voi fericiti? Ce va face pe voi sa va treziti dimineata zambind? La ce visati cu ochii deschisi? Timpul trece prea repede si nu este vreme de visat! Visele trebuiesc transformate in realitate.

Sunt calm, fericit, indragostit si nu am stare! A si vreau in continuare canapea 🙂 si sa fiu pisoi!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.