Festivus of apa cu maltz si hamei

Toata lumea a innebunit. Dupa evenimentul: “cada lu da vinci” doream sa mergem la acel minunat festival. Ce era de vazut la festivalul international TUBORG? Multi imbecili puturosi care iti fac viata un rai urat mirositor, transpirat si tuciuriu. Nu am nimic cu tuciurii dar slava domnului am vise erotice cum ii casapesc impreuna cu izby’ul meu.

Sa incepem. Am gasit parcare undeva prin fata ministerului cu parchet de integrare europeana si am purces inspre a scoate bani de pe carduri. Mare mi-a fost mirarea ca nu e nici un bancomat BCR (sms) de la piata lu festivalu pana in unirii. Am mers ca prostii prin fumurile de mici si frigarui si ne-am dat seama in un final ca exista raifaz?n de unde am si retras sume fabuloase.

Ne intoarcem la balci. am gasit loc undeva langa ademenitorii cu pizza “geri’s piz(d)a” care banuiesc ca erau reci si sleite ca un mort. Cine dracu vrea sa manance morti? Eu nu! Fuck IT. Am plecat cu celalalt mascul(t) din turma sa aducem mancare, ca deh asta e menirea barbatilor.. sa aduca de mancare femelelor care asteptau atacate din cand in cand de cate un coate goale cu un pahar in mana “e liber?. Fireste ca nu e liber. Puti, esti nebarbierit, ai fata de borfash!. Mergi si stai jos pe piatra cubica.. ca e curat!”

Ne-am intors cu mancare si cu zama. Micii au fost carne roza si nefacuta dar macar a fost bun. Frigaruile aveau cu siguranta gripa aviara da’ fuck it.. aratau prea bine.. iar la 60 de mii de lei vechi merita investitia. Singura durere pe care am avut-o a fost ca berea “Probabil cea mai “buna”” a fost un pishat lung. Cred ca si o urina de diabetic era mai gustoasa… deci mare dezamagire. Scump si de doi bani acest festival.? La inceput au cantat formatii necunoscute demne de lama in vene si cianura in laptele de dimineata, un fel de muzica de pe radio deea dar cantate pe voci subtiri si parca minore.

festivalu berii a fost de tot cacatul (stiam de 3 ani asta) dar totusi am incercat… poate…

Dupa festivalul berii am jucat BILIARD: Am castigat 1 data. Iubita de 2 ori. Suntem niste puternici dar tot ne-a suparat cineva si in sala de biliard. Nu am inceput bine sa ne jucam ca a venit un “gealat” si ne-a arestat sucul. Doua sticle pe jumatate pline de graninni au plans dupa noi pret de 1 ora si jumatate. La fel plangeau si gatlejele noastre uscate… macar de nu uitam sa iau tzigari.. fumam… dar asha.. nu tu fum si nici zam?. TOUGH LUCK! Printre clientii acestui biliard erau si niste arabetzi? (urasc arabii … si chinezii… ) care au luat “prelungitoru de lovituri periculoase la distanta” sau “aparatul care nu e tac” sau “denumire”, ne-au multumit civilizat si dupa ce l-au folosit l-au indesat sub masa iar cand am vrut si noi sa ne dam tari in ale biliardului s-au uitat urat la noi. FUCK ARABIA. Sa va cumparati tac si bile.

Cam atat. 200 de mii ora la biliard, 12 mii micu, 20 de mii carls”barf”g si 60 de mii frigaruia cu gripa de pasari… FUN!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.