Viata spurcata nene

viata-spurcata.jpg

WTF! OMG!

trezeste-te la 7 dimineata, spala-te pe dintzoase, pe fatzau, daca e apa calda fa repede un suh si valea la munca. Se intampla 5 zile din saptamana, este un du-te vino continuu.
Dupa ce pleci de acasa trebuie sa te bati cu babele sfinte cu batic si usor mirosind a tamaie. De ce? pentru ca le e frica de moarte si pleaca sa se plimbe in oras cu ratb-ul si cu metrorex-ul cele mai bogatashe. Am trimis un mail la death@life.com si am zis sa nu mai le caute acasa. Am primit reply: domne nu am bani sa dau ca sa ma plimb dupa ei prin Bucuresti…

Cineva spunea ca astea sunt detalii… ce detalii nene ca azi dimineata m-a ucis unu cu pleata la subratz ca chitaristul de la Guns’n’Roses sau ca shuvutzele lu Mihaela Radulescu. Pe langa mirosul fin de transpiratie care a facut ravagii printre moleculele obiectelor inconjuratoare descompunandu-le mai era si un parfum de bautura ieftina combinat cu mirosul din cavitatea bucala.. o bucurie nene! daca aveam la mine deodorant JUR ca il improshkam cu juma de tub. Probabil ca m-ar fi jucat in picioare moshu.. da’ asa ceva nu se poate. E 8 DIMINEATA!!!! Cum poti sa puti cand afara e racoare???

Ieri sa zicem ca am calatorit cu 21 – nu radio 21 – ci tramvaiu 21.. care vine de la capat.. de la europa.. incarcat cu … lume.. tzigani care sperau din tot sufletul lor tuciuriu sa nu fiu atent sa imi fure portofelul si jegomputziti care stateau in drumul aerului de intra agale in tramvai prin geamurile alea imbecile care nu poti sa le desfaci de tot, tziganci cu o droaie de puradei imbecili pe care imi vine sa-i euthanasiez… de vis nene! de vis! Mi-au fost de ajuns 5 statii.. am coborat la obor.. frumos si acolo! Taxiul era prea scump pentru doua statii de tramvai asa ca am asteptat 34, 46, 17 in statia de 1m latime de care zicea “un trecator”. Jenibil si acolo. Primul tramvai a venit PLIN. Al doilea mai putin plin.. ce nu va recomand. NU adormiti in tramvai. de ce? Pentru ca va puteti sparge capul.. orice calatorie cu tramvaiu (in afara de metroul pufos) poate fi considerata un spor extrem.

Revenim la oile noastre. Ce se intampla domne cu noi? Suntem atat de inchisi la minte? Am ajuns sa dam cu pietre in cei ne-heterosexuali? Ne ies centenarii pe strazi cu baticu in cap si cu icoana in mana? WTF WTF? Ce-am vazut la tv m-am crucit. Babele fug si in weekend de acasa ca sa marshaluiasca in turma impotriva homosexualilor. Neam de homofobi ce suntem.

Viata trece.. usor da’ sigur.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.