$me just stupid….

me-just-stupid.jpg

Ultimele zile din viata mea superba de aitist (IT worker) au fost… like a charm. Lateley ma cert destul de des cu iubita. Stiti de ce? asta pentru ca am mintea creata si fac promisiuni fara sa ma tin de ele.. stiu ca e de cacat! dar incerc si eu sa imi schimb personalitatea mea pregnanta (sau pregnata… sau de ce nu impregnata)

Eu am o colega la radio caruia ii vine sora de la america cu IPOD-uri… din care am zis ca vreau si io o bucata. Se intampla ca am promis ca i-l dau ei.. intre timp am avut second thoughts… de ce? Pentru ca pot… pur si siplu mi-am dat seama ca arunc cu banii in stanga si in dreapta… mai deunazi vroiam monitor TFT.. deh… fitze si bashini din capu meu mare si netuns. Ma simt de caca ca vroiam sa pastrez eu IPOD-ul.. dar… ce sa fac: i was stupid. am promis ceva si nu m-am tinut de promisiune. Pe viitor promit sa nu mai promit. Asta a fost ultima si cea mai recenta “cearta”… mie sincer nush ce mi-a trecut prin cap? ? poate ar trebui sa treaca.. un glontz… un tarnacop… sau doar un neuron sa faca scanteie si sa zica: ba boule.. u’ve got issues.. or u’re just plain stupid. Sa nu ma intelegeti gresit.. imi iubesc iubita, mult chiar… da’ asta cu ipodu nu am vazut-o cand am promis. de altfel cred ca ma pot face inteles si totodata sa ies din dizgratia si ignoranta in care am intrat.. ma ajunge din urma zgarcenia. de ce?

Pentru ca sunt…? nu pana la dumnezeu.. dar cateodata sunt. Ma gandeam aseara in dush (ohhh si ce mai dush) ca eu muncesc pe bani frumosi si mai putin frumosi din 2001. Nu inteleg de ce nu am strans nici macar 10 milioane cu care sa imi iau canapea. Nu stiu pe ce am dat banii… nu stiu unde s-au dus. regret numai ca nu am pus un milion deoparte la fiecare salariu 🙂 Vreau canapea, mai vreau si casa ca nu oi sta cu ai mei cu nevasta si copilu si eventual si bunicii.. NU? Care este metodologia ca sa iti cumperi casa? Inca ma gandesc la canapea… 🙂 Slacva domnului mi-a trecut nebunia cu telefoanele mobile, slava domnului mi-a trecut cu TFT-ul.. slava domnului… vreau canapea.

Si mai vreau ceva… vreau sa schimb acele lucruri care ma definesc ca fiind “de cacat”. Cei care ma cunosc ar putea sa imi spuna ce ma face “de cacat” . Poate deja stiu. Poate deja muncesc la ele 🙂

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.