Bored to death.

? bored-to-death.jpg

Soldat Paul permiteti sa raportez.

SUNT PLICTISIT DE MOARTE.

Ce face lumea in weeked?

  • Se uita la televizor
  • Munceste
  • Iese cu prietenii la suc, bere, gratar
  • Pleaca la mare/munte
  • iese cu iubita la o plimbare “romantica” :))
  • Sta in casa si se da pe net (dc++, yahoo, mirc unii…)

Ideea e ca de uitat la televizor acuma nu se poate. Programe de tot cacatu ca doar deh.. e televiziune. Ori sunt stiri cu mortzi innecati la inundatii… ori sunt stiri cu morti, pinguini morti, poluare, sfarsitu’ lumii, filme cu “gonzales” si cu “armando”, emisiui gen “cum sa dansezi in curu gol” sau “la bloc prin bloc” sau “serial romanesc de cacat” sau “de c e a bagat maricica alta pula in ea cu ala de la fratele mare”.. so cam atat cu uitatu la TV.

Muncit in weekend. Not anymore… de cand am plecat din realitatea lu peshte prajit nu mai muncesc in weekend. poate muncesc la un gratar sau muncesc la o sticla de bere… apropos de sticle de bere. eu din una sunt fericit.. iar a doua intra destul de greu :))

Iesit cu prietenii? WTF e ora 18.. mai incolo. Ce se intampla cand iesi cu prietenii? daca ai despre ce discuta e fun. daca o dau in diverse despre calculatoare eu imi scot telefonu si ma joc cu rama… bagamiash pula in ele de calculatoare. la munca asta fac.. le depanez. sunt depanatoru shef.. sau administrator-fucking- de reteaua pulii… sunt satul de calculatoare. daca imi esti prieten si vrei sa o dai in “placa aia de baza belea” u’d better shut up

Plecat la munte/mare. In 2 zile nu prea ai ce face dar in ultimul timp pare sa fie o idee foarte buna de a pleca din orasul de cacat, orasul mizel, metropoola cu mult praf si fum, bucurestiul pulii cum ii zic moldovenii de la ieshi. Unde sa NU pleci? SINAIA man. Sinaia urla de catzi putzopalmisti intra in ea si o umplu de sloboz. Deci: sinaia nu este o optiune si nici predeal, bushteni. E prea aproape de bucuresti. As vrea sa plec departe sa imi las mobilul acasa si sa ma izolez intr-un catun cam o saptamana sa scap de toti si de toate. Sa nu va mai aud nervii cum refuleaza din creierele voastre obosite, sa nu va mai privesc oschii plini de minciuni si de secrete negre, sa nu va mai ating in ratb, sa nu va mai simt aromele de oameni primitivi unsurosi, imputziti si scarboshi, sa nu imi mai fie frica ca daca ma uit mai mult de 5 minute pe geamul autobuzului imi dispare mobilu…

Iesit cu iubita la o plimbare romantica? MWHAHAHA. Romantic? Ce e aia romantic?

Iar ultima optiune.. statul in casa… ma umple de spume. imi vine sa ii sun pe toti sa ii chem sa spergem geamuri si sa taiem cauciucuri la masini. Sa lasam balele si mosi fara bastoane, sa oprim curentul in cluburile cu manele, sa punem sticlutze cu bashini de la bruno in mcdonalds, sa ne cacam pe clantza politziei, sa ne pisham pe preshu lu irinel columbianu si sa o tragem de par pe iubita lui.

Bored.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.