Pot si eu :)

? pot-si-eu.jpg

7:30 – Suna ceasul. de fapt nu suna ceasul… suna un palm. Cred ca e singura chestie care ma poate trezi. Ceasul clasic nu ma mai trezeste, soneria de la mobil nu ma mai trezeste, ceasul cu radio nu ma mai trezeste… un singur lucru ma trezeste. Palm-ul.
7:35 – Iau cana de cafea… (care personal nu am mai spalat-o de mai mult de 2 saptamani) ma duc in bucatarie… o clatesc cu apa… o umplu cu apa si o torn in cofee maker. Caut cafeaua. Maicamea mi-a spus ca avem cafea. JUR CA NU AM GASIT-o. Cred ca era ascunsa… bine…
7:36 – Injur si las cana si cofeemakerul deoparte. Ma intorc la calculator pe care l-am pornit. Imi iau mailul.. ma uit la iubita mea.. care inca mai dormea. Fumez o tigara si ma bag in pat sa o tin in brate. Macar atat.
7:45 – Ma ridic iar din pat si caut cafeaua. In frigider nu e. In dulap nu e… UNDE E CAFEAUA???
7:50 – Ma duc in baie. Apa calda e… apa rece e… spal dintzii si fatza si ma duc fericit sa ma imbrac.
8:03 – Nu m-am imbracat ๐Ÿ™‚ S-a trezit iubita.
8:15 – S-a ridicat din pat iubita.
8:17 – S-a apucat sa corecteze ceva pentru o lucrare pe care trebuie sa o predea peste 2 ore.
8:27 – Tragem pe cd. Inca o tura la baie
8:33 – Plecam

Pe strazile bucurestiului: oameni care nu stiu de ei. Ametiti si robotizati in drum spre munca. Unii imputziti, floraresele cu zambet parshiv, moshii cu haine vechi si nespalate, boschetarii betzi dormind pe trotuar, pe langa trotuar.. unii chiar sub trotuar.
Shoferii? Caintotdeauna un vis. Toti clanxoneaza, toti injura, toti scuipa. Domne daca ai masina si stii ca e aglomeratie ce pula mea te agiti atata? Mortzii lor de labagii! Tocmai acum s-au gasit sa plece la munca. Sa clanxonez. A uite o gagica. Sa clanxonez. A.. uite unu cu dacia.. de ce nu porneste? trebuie sa se faca verde.. Sa clanxonez. Clanxonul ca de altfel si bormasinile cu rotopercutie… o alta jucarie demonica pusa in mana unor putzopalmishti.
A fost o aventura sa ajungem pana la metrou. Am mers incert dupa un mosh cu pantaloni chiricocos. Nu stiam daca o sa mai ajungem ๐Ÿ™‚ bine ca l-am ocolit. mergea prea incet.

8:45 (Aproximativ) – Asteptam metroul. In statie impreuna cu noi.. mai sunt niste oameni. Toti pareau adormiti, hipnotizati. In mintea mea creata injuram pe astia de la metrorex. Oricum faza cu injuratul metrorexului se intampla in toate zilele lucratoare. In afara de metrorex mai injur: Primaria, primarii, presendentia, senatul, boshorogii, babele, ratb, imputzitzii din ratb, imputzitzii din metrorex. Injur MIX FM, injur conducerea ca nu-s in stare sa dea 200 de RON, injur shmekerashii si ciorditorii.

9:10 – Am ajuns la munca. Inca o zi monotona. Viv le revoluchiones BAI!

Toate lucrurile care ne deranjeaza si ne fac viata grea sunt presarate numai pentru iesirea din monotonie.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *