Nisip in vagin (nisip in pizda).

nisip-in-vagin.jpg

Munca azi din belsug. Am continuat de instalat Windows XP pe o ragalie de computer, am asistat la montarea unor prize pe al nostru trifazic, am facut o procedura pentru securizarea comunicatiei pe email… toate bune si frumoase.. pana cand:
Am ajuns la etajul doi la insistentele colegului de a servi pe domnul electrician cu un pahar de apa rece. Domnul electrician era ca un guest la noi in firma. Firma lu’ peste prajit cu parmezan… de ce? Ma duc in “bucatarie” si fac cerc cu ochii dupa doua pahare de apa. Pahare de protocol. Nu gasesc. toate erau murdare. Ma indrept cu curaj inspre dulapul magic plin cu pahare.
Deodata se aude o voce suava de femeie proaspat venita de la plaja. “Ce cauti?” eu “Pahare” ea “N-avem!”
In gandul meu deja injuram. Marsh fah urato. Ma minti in fata? Stii doar ca nu sufar mincinosii. Iau paharele si las discutia sa treaca ca o gluma.
Baba deja sesizata… unde sunt restul paharelor. A pornit ca o vrajitoare suparata sa urle la o “assistent mmanager” ca de ce… de ce? unde sunt paharele?
este adevarat doamnelor? dupa o vreme, menopauza… then total madness? no sex is really death to good sense?
Eh eu fericit cu paharele mele ma indrept cu intentia sa le umplu cu apa ca doar nu serversc oamenii aia cu bune intentii si aer de camera. Watercooleru de la etaju 2. Aproape, convenient, ushor. Umplu un pahar… si sar sigurantele babei. Ca de ce le beau apa de la etajul 2? Ca nu avem si noi la unu? Ca baietii aia nu cara pentru noi butoaie de apa! ca venim si le respiram apa… Vezi? Esti dragut si nu deranjezi assistent manageru si da ciuma cu vorbe rele si pline de mister in tine. Ciuma dracu de baba! Care era diferenta daca eu rugam asistent manageritza sa duca ea doua pahare la oamenii musafiri?
Raspunsul corect: NICI UNA!

Cred ca .. alt job, alte probleme, alte vagine cu nisip, alti nervi, alte persoane trecute in shitlist!

*** nisip in pizda – utilizari: are nisip in pizda si o mananca si nu se poate scarpina. Aceasta se poate utiliza numai vis a vis de femei. In special fata de cele nervoase/nasatisfacute. Mai poate fi deviat in: a fost la plaja, a fost la strand sau vine de la mare, a venit dfe pe litoral… Variatiunile sunt pentru folosirea lor si de fata cu cei care deja au aflat de la dvs de “nisip in pizda”.

Sharing is caring

11 comments

  1. nisip in pizda – utilizari: are nisip in pizda si o mananca si nu se poate scarpina. Aceasta se poate utiliza numai vis a vis de femei. In special fata de cele nervoase/nasatisfacute. Mai poate fi deviat in: a fost la plaja, a fost la strand sau vine de la mare, a venit dfe pe litoral… Variatiunile sunt pentru folosirea lor si de fata cu cei care deja au aflat de la dvs de “nisip in pizda”.

    scame in creier / utilizari – intrerup sinapsele si intorc in antifaza gandirea…mai ales pe cea masculina…de sindromul androgin imbatranit ai auzit? Ala in care un sef cretin ori hartuieste pustoaicele, ori se stafideste a rautate? Daca mai spui ceva particular si generalizezi, dau cu tine de pamant. Howgh!

  2. :))
    Nu generalizam! Atunci mi-a bagat cretina aia scame in creier… fuck ce m-a calcat pe nervi!

  3. da, il cheama rss nus cum……..nu, promptitudinea este naucitoare ca aurora boreala in Romania, deci……era admirativ comentariul…….dar a fost “nisipos” formulat.

  4. stepmother pentru blog nisipasu……..I know, m-am mai uitat peste vreo doua post-uri…..te enerveaza femeile in lupta cu varsta, eventual mustacioase si autoritare……ehehee………

  5. da, am aruncat o privire la calendar……urmatoarea intrebare: “who the sun am I”?

  6. Ma da ce betejig, ii cu vorbirea asta la voi, atat de stafidita? Da, asa a’ti invatat voi la scoala sa scrieti, romana combinata cu english, si cu “antischeme” si minuni? Ca va dau vreo 2 variatii peste skin, de va generalizeaza devierea ruterului octanic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.