Despre Bucur Obor si …

despre-bucur-obor.jpg

Bucur Obor? -? parte integranta a Bucurestiului.

Bucur Obor – piata de desfacere a produselor agroalimentare => vei gasi o groaza de tarani = > ca vei gasi o gramada de babe si mosi trecuti usor peste o suta de ani => soferi nervosi => pietoni nervosi => NERVI.

Ora 11. Sambata. Dupa timp ai spune ca este un moment linistit dar nu… la Bucur Obor (BO) vei gasi toata lumea din cartierele adiacente venita sa isi faca cumparaturi… mostly castraveti. este sezonul castravetilor si sezonul sexului agroalimentar ca-s nodurosi… placuti pentru fofoloanca (i guess). Toata lumea avea castraveti in plase. Castraveti mici de pus la murat, castraveti turcesti lungi cat o pula de african…

Ce mai gasesti la BO: Body Odour – acel element fara de care nu te simti tu… nu simti ca traiesti… , mai gasesti multi ciordales – elementul surpriza care mentine atmosfera de aventura din zona, elementul care te face sa te simti ca un Indiana Jones in mixerie. Mai gasim: AGLOMERATIE – trafic de cacat. Inspre minunatul Kaufland (cea mai proasta afacere a sectorului 2), meeting place pentru emanatori de BO si loc de intalnire a babelor si al veteranilor, un fel de Kristal (Glamour Sloboz) Club al cei trecuti de varsta a 12-a. Sa revin. Inspre KauFsloboz land gasim un card interminabil de masini, babe impacientate si vanatori de comori. Daca esti dejtept si nu vrei sa stai 1 ora in traficul ala de cacat faci tot posibilul sa nu stai la roshul semafoarelor puse fara sens si scop, mergi pe linia de tramvai.. sau… mergi pe jos.

La BO mai ai bucuria sa stai pe intrarile pasajelor pietonale pe care nimeni nu le foloseste. De ce?? Pentru ca nu au scari rulante, iar bojorogimea nu mai are putere fizica. E mai usor sa incurci circulatia si sa te certi cu taximetristii! Oricum nu este singurul motiv pentru care nu te aventurezi pe acolo… nu uita de ciordales.

Asteptam cu nerabdare: Mall-ul promis in locul pietei actuale. De ce? Ca sa ne rupem in basini mai aproape de casa. Sa nu mai mergem pana in vitan sa ne plimbam ca prostii in mall.. sa ne rupem in basini… aproape de casa… asa macar cunoastem gajici aproape de casa :)) LooserS!

Overall: BUCUR OBOR SUXX!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.