Cum sa stai cu dansa in coaste

cum-sa-stai-cu-dansa.jpg

A inceput inca o saptamana de munca. Nu fug de munca! Chiar imi place ce fac dar am niste mici nemultumiri:

1. cafeaua oferita de firma e tot timpul fierbinte si trebuie sa astept 10 minute pe putin sa se raceasca in cana
2. Ziua trece foarte de greu dupa ora 13 pana in ora 17
3. Nu gasesc scaune pentru biroul de acasa!

Pe de alta parte dupa ce plec de la munca iar e nasol ca nu prea am ce face. Mai ies cateodata la o bere, mai ies in fata blocului la o bere cu baietii, mai ma vad cu iubita… mai o frec la cald si la rece…

Asta in timpul saptamanii… ca vine weekendu si o zgudui la greu. Ce o zguduiam eu la munca… da ce o zgudui acum! Weekendul asta trebuia sa merg pana in cacatu de carfur sau de cora ca sa imi caut niste scaune de birou. OK! Trebuia … ca nu am mai ajuns. Sambata am fost rupt dupa 2 beri baute Vineri seara (de la BECKS ma doare capu)… Deci sambata zi de bolit. M-a durut capu, am dormitat… si tot nu am ajuns sa vad scaune de birou. Istoria face ca la ora la care scap eu de la munca nu mai am cum sa ma duc sa imi fac si treburi personale ca deh.. 9-17… cine mai tine deschis dupa 17? La politite tot nu am ajuns sa imi iau cazieru… la magazin de mobila tot nu am ajuns… WTF! Pyerd vremea!

Pe sambata am o promisiune ca voi fi dus la un magazin de mobila importata din Ghermania (sambata viitoare)… Joi am o promisiune anuala.. e ziua mea 🙁 iar o sa primesc ciorapi! Deh numai de cadouri le sta gandu la zile de nastere… eu “nu vreau” nimic. Ciorapi si chiloti.. de la rude. Ai mei imi dau ciorapi.. de la 5 la 7 perechi, bunicii imi dau maieuri (cu toate ca nu am mai purtat maieu din clasa 1-a), matusi-mea si unchimiu imi dau tricouri si pantaloni scurti sau pijamale… de la prieteni ori chestii tampite .. ori… Bun … imbatranesc un an. Si? Ce? Trag linie si ma gandesc ce am facut… unde sunt… ce o sa fac. Probabil o sa o fac de oaie, probabil ca am facut numa idiotenii… bine ca sunt… INCA!

FUCK!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.