The long weekend / Sfarsitul de saptamana cel lung.

the-long-weekend.jpg

Uichendu’ meu a inceput lejer cu sfarsitul apoteotic al lunii septembrie marcat in principal de marirea de salariu pe care o asteptam cu curiozitate. +20%. Odata cu aceasta marire a venit o oferta noua de job. Trebuie sa imi reactualizez cv-ul, sau ma mai gandesc. Am auzit ca nu e bine sa schibmbi locurile de munca ca pe sosete ca te ia angajatoru la ochi nene. Cum adica nene 5-6 luni si tu pleci? Nu este fidelitate de calitate catre institutie… ne pare rau!
Pai daca se vrea fidelitate sa ofere domne salarii mai competente.

Vineri: munca + iesit in oras. Am descoperit ca suflandu-ti nasul poti sa iti dai borshu pe nanau. Nu am explicatie. probabil eram prea excited ca venea mancarea. Recunosc ca aveam foame nu de lup.. ci de haita.
Vinerea a fost si ziua primului salariu al iubitei mele. Felicitari din nou Lex. :X

Sambata: Ne-am trezit ca popandaii din cauza mea ca nu mai am somn dupa 11. Aveam tentativa matinala de a merge in IDM sa ne cautam tzoale. Nu a fost o reusita. Eu aveam de gand sa mai duc in service un telefon mobil care a crapat saptamana trecuta si sa merg in cora sa ma uit dupa o bormasina fara rotopercutie dar cu baterii ca poate imi iau vibrator mai incolo.
Telefonul nu l-am dus in service (probabil ca era sambata) iar bormasina nici gand sa o cumpar. Mai pe seara am fost in IDM. IDM e un fel de unirea shopping center in mizerie dar gasesti marfa identica (in cele mai multe cazuri). Eu nu mi-am luat tzoale. Lex da.
Mai pe seara am purces la o petrecere de gradina magica. Eu personal m-am simtit foarte bine, am cunoscut niste oameni misto si am baut visinata. Sa dezvoltam subiectul visinata: SUPER TARE, SUPER COOL! Imi fac tricou. Nu pot sa cred ca s-a ascultat numai muzica de buna calitate si ca in ciuda alcoolului nu au fost incidente. BRAVO. Dar… visinata oare cand oi mai bea?

Duminica: cu o usoara durere de cap am deschis ochii. Iar ora 11. OMG. Cum pot sa ma trezeasc la 11 si sa nu mai am somn? Am mers in cora. Cora… cora e o conspiratie. WTF ppl! Toti suntem ametiti de atata marfa. Pe mine ma pierdeti in partea cu electronice, multimedia, calculatoare. Ma uit ca prostu la diverse produse care nu mi-ar folosi niciodata, imi fac planuri la ce sa le folosesc. La accesorii pentru telefoane mobile chiar ma uitam cu interes la niste huse de telefon. Nu ca mi-ar fi folosit…. dar… poate imi luam si eu ceva. Pe lex intotdeauna o pierd la sectiunea ciorapi si adidasi, bluze si panatalonasi… si catedata la ghiozdane. Pe un prieten florin il pierdem la raionul de piese si scule auto.. iar pe alt prieteni la raionul de sugus.

O sa vina lunea… mai e putin. Buckle up si luati copii de pe strazi, inchideti pensionarii in casa si spalati-va inainte sa iesiti pe strada.

O saptamana minunata si plina de succese nebanuite.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.