APANOVA intra pe lista!

apa-nova-intra.jpg

Apa Nova: asta inseamna … noua apa sau ce? Este un nou partid? Noua Dreapta? Noua APA? WTF. Plec azi de acasa fericit, stiu ca avem apa la robinet, sunt mandru de locul unde a ajuns omenirea, gradul de civilizatie, bucuria imi umplea sufletul! Zambeam ca tampitu uitandu-ma la stalpi, la sinele de tramvai si la metrou… si la… ce mai! DE VIS!

Imi petrec ziua la munca injurand imbecilii care nu s-au gandit ca hardurile MAXTOR mai si pica, am fumat ca turcu si overall m-am distrat cand un coleg a rupt o usa (balamaua) si era tare mirat ca nu a tinut :). Ce am mai facut azi? AM BAUT CAFEA! si m-a durut capu.. pana am dat de antinevralgicul colegului de birou. Am taiat netu’ nene la toata firma si acum se iese prin terminal services (google it). Am dat explicatii ca de ce nu mai merge google de pe calculatoarele lor… in fine… DE VIS!

In drum spre casa mi-am dat oarecum seama ca nu imi doresc masina, ca nu am timp de pierdut in traficul de cacat din bucuresti,? ca nu am chef sa ma bushesc cu taximetristi idioti si nu am chef sa imi sara in fata babe nebune… Am ajuns acasa… totul este DE VIS!

NU AM APA. NICI CALDA NICI RECE. Vrei sa iti faci un ceai? E ma… la ce iti trebuie? Lasa ceaiul… Vrei sa te speli pe dintzi? No need to! Vrei sa iti faci un nenorocit de dus? He He! Imbecilii apa nova s-au gandit ca .. e mai bine sa anunte lucrari intre orele 9-17 ca sa linisteasca populatia si sa nu respecte termenele… e si ce daca … e iarna.. lumea nu o sa se mai spele ca nu transpira! Da ce ma trishtilor? Daca e iarna crezi ca aia care nu se spalau vara o sa miroasa mai frumos? Credeti ca iarna daca nu mai transpiram si nu mai pierdem lichide nu o sa mai avem nevoie de apa? Credeti ca spalatul pe dintzi sau trasu apei la veceu este optional? MUIE! SVFIG! Ma duc sa imi iau un cacat de sticla daia de 5 litri de apa! Macar asa!

DE VIS!

Pe lista MUIE se adauga si APA NOVA pentru profesionalismul de care dau dovada, multumim pentru scuzele de cacat gasite.

? “Schimbam un robinet si nu a fost bun filetu de la piulita”

MU-IE!

APA NOVA (FRANCEZI MALEFICI):

  • restituie incasari necuvenite de la 1 600 de blocuri – Apa Nova risca o amenda de 1,5 milioane de euro.
  • Apa Nova Bucuresti anunta ca furnizarea apei potabile va fi intrerupta temporar, in saptamana 6-11 noiembrie, in mai multe zone ale Bucurestiului, datorita unor lucrari de modernizare la sistemul de alimentare.
  • Incepand cu 1 august, apa va fi mai scumpa – se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Apa Nova. Astfel, pretul unui metru cub de apa va creste de la 1,77 de lei la 1,80 de lei noi, fara TVA. Se va scumpi si taxa de canalizare, de la 0,39 de lei noi la 0,40, fara TVA.
  • Cei de la Apa Nova au remediat defectiunea acum aprximativ 2 saptamani(dupa ce apa s-a risipit 2 luni) dar ca de obicei ,nu au facut strada la loc asa cum au gasit-o.In acel loc (care este aproape de axul strazii ) s-a format o groapa de 1 m adancime si 1 m latime,groapa nesemnalizata.
  • Apa Nova nu a testat doar nervii romanilor. Francezii au avut probleme mari in Cehia, Ungaria, Africa, Australia, Insulele Filipine si Malaiezia. In unele cazuri, contractele lor cu administratiile locale au fost reziliate. Andreas Baude, directorul general Apa Nova, a fost dat afara din Africa, mai exact din Gabon, pentru proasta gestionare, insa a fost primit cu bratele deschise de autoritatile de la Bucuresti

  • Cand ploua ceva mai tare, cartiere intregi din Capitala incep sa te duca cu gandul la Venetia. In alte zone, apa de la robinet contrazice, 24 de ore din 24, legile chimiei si are si culoare, si gust, si miros. Bucurestenii platesc din greu o afacere proasta.
    Nici nu e de mirare, de altfel: jumatate din reteaua de apa e mai veche de un sfert de secol, iar 40% din canalele orasului au durata de exploatare depasita. In ciuda situatiei, investitiile Apa Nova se fac in ritm de melc.
Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.