A venit frigu

a-venit-friguk.jpg

SC Frigu SRL.

S-au dus iesirile la terase, s-au dus vremurile bune, s-au dus momentele in care transpirai si iti doreai putine grade pe coloana de mercur, coloana care acum nu se ridica nici macar in cur. De 3-4 zile incoa’ numa ceata e in bucuresti. Ceata si soferi mai precauti.

Acum a venit vremea sa stam zgribuliti in pat cu o carte buna in mana… eventual un popa sau o dama de pica.. daca nu chiar un as. Sau! Sau vremea in care stai in un pub cu o cana de vin fiert in mana si privesti pe geam fulgii de zapada poposind alene pe trotuar… da na ca nu fu sa fie.. nu mai ninge. In tinerete ningea neincetat iarna. Cu fulgi mari si albi, pufosi si dragalasi 🙂 In tinerete ieseam cu sania in fata blocului, faceam cazemate… ne jucam dea cetatea si ajungeam acasa inghetzati.. dar totul era frumos. Nu mai conteneam cu bataile cu bulgari, cu sapunitu fetelor si cu aranjatu piedicilor pentru babe care cand se impiedicau stiau ca e opera noastra si zambind spuneau ca suntem niste nazdravani… Acum nu mai ne zambesc.. acum ne blesteama in soapta si zambesc demonic. Poate ca stiu ca avem calculatoare si internet si ca stam in casa sa ne ferim de frig, parca stiu ca iesim de la job la ora 17 si atunci trebuie sa iasa si ele din casa ca sa aglomereze transportul in comun. Parca…

Inca un an (2006) se termina intr-un fel fara de hal…

M-am mai ingrasat, am schimbat 2 joburi pe un al 3-lea care este OK. Fumez da nu foarte mult, beau cafea mai multa, prietenii au ramas putini si incep sa ma gandes ca poate este ceva in neregula cu mine 🙂 M-am facut mai rautacios, sau poate ca spun lucrurilor pe lume. Azi m-am gandit la fostii colegi de facultate si la aia din liceu… Ce-o mai face silviu sau victoras? Ce-o mai fi cu monica, gabriela sau lavinia? Ce-o mai fi cu aia din facultate? Mikutzu e online 🙂 omul munceste si face ce ii place, Mariusica cu care faceam mishto de degetele pufoase a lu Mikutzu clar produce ceva ca doar are masina frumoasa, Stefan si el munceste la fel si Petrica care credea ca SDRAm e mai bun decat DDRAM. M-am mai intalnit pe net cu o acritura de coleg, nenea usturica al carui vis era sa fie mai bun decat toti si a reusit sa ne faca sa facem misto neincetat de el. Poate ca chiulul nostru in biliard si consumul de bere in timpul cursurilor de mate ne-a facut rau… dar poate ca nu. Iaca ma vad cu job frumos, challenging si bine platit cu toate ca e condus de greci 🙂 Am colegi si aici. majoritatea sunt studenti, si ma intreb: ei oare ce fac acum? Stau in casa? Invata? Se uita la tv? Trag pe vena? pe nas? Sau uita de prietenii lor stand la masa cu o bibaduza blonda care incearca sa rezolve ecuatii de gradu 2 la frumoasa varsta de 21 de ani? (bibaduza = fatuca oarecum proasta … si fufa)

Fostii colegi de prin radio ce-or mai face? In perioada asta toti eram la munca.. scarbiti de conducerea care nu reusea sa vanda radioul ca sa ne plateasca si noua salariile macar in perioada asta din an… Colegii din TV? Aia sigur sunt calare pe metereze chiar si azi, si maine… 24/7!

O sa vina zile mai bune pentru toti! Rabdare.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.