2007 a inceput EXC(R)EPTIONAL

2007-excreptional.jpg

Cate planuri sa iti faci? 2007 parea sa fie anul de aur pentru mine si.. altii. Dar iata, dupa planurile facute se pare ca sunt niste mici piedici (bagane-am p*la in ele).

1. Taxa de la prima inmatriculare, adjustata de “conducere” in functie de vechime, euro, centimetri cubi. Hotie pe fata sau reversul medaliei la scoaterea vamii? Nu se stie inca dar suntem mult prea porniti fata de taxa asta dovada si posturile nervoase pe diverse forumuri… si hotararea luata in scarba sa se reduca aceasta taxa care a vent ca din burta.

2. Marirea salariului mult asteptata care se anunta sa fie putin substantiala si data in bataie de joc, promisa si luata si iar promisa de catre mai marii conducerii firmei unde prestez cu spor si fara drag. 900 de mii in plus la salariu = zero la planurile de credit pentru autoturism pe care le-am facut.

O alta mare dezamagire sunt conditiile meteo care s-au razvratit. Ploaie, lapovita si ninsoare si ninsoare in un final. Nu trebuie sa ne puna piedici. Este doar natura.

3. Mersul la sala imi face nervi dat fiind natura oamenilor care trag acolo de fiare. Pustani care PUT a transpiratie, inghesuiala, pret prea mare, aer prea putin… spatiu prea mic.

4. .. continui cand ajung acasa.

STAY TUNED.

5. Am ajuns acasa si am pierdut firul pe drum. Asta pentru ca in metrou am fost lovit foarte agresiv de mirosurile unuia langa care am stat. Om muncitor, din clasa muncitoare… care se juca x si 0 singur in casutele de sudoku…

6. De ce?

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.