ie cooooool

este-placut.jpg

A mai trecut o saptamana de nervi in ratb, de reusite (am reusit sa duc toate actele in afara de cartea de munca si nota de lichidare la resurse umane), de emotii (vis-a-vis de controlorii de pe ratb – nu am abonament si nici bilet.. oricum dam banii aiurea ca mai repede ajungem pe jos), de planuri si de calcule ambitioase pentru a calcula sansele de facut credit pentru casa (apt. 2 camere) – calcule care nu sunt foarte… optimiste.

Weekendul a trecut repede, ca salariul unui profesor universitar, dar a trecut oarecum constructiv. Sambata am fost la film: Muzica si Versurile care s-a dovedit boring… comedie romantica… dar a fost deconectant. Cinema PRO se prezinta extraordinar in ceea ce priveste scaune si sonorizare si … etc dar cei care au vizionat filmul se vede ca s-au simtit prea bine. unii au uitat sa isi ia gunoaiele cu ei, unii au uitat ca sunt la film si tot impingeau in scaunul meu iar eu de nervi la fiecare raset.. inganam si… fara efect. Ciobanu’ tot cioban ramane. Dupa film am fost in herastrau sa facem poze. Mi-au inghetat degetele si… picioarele.. si urechile.. si lentilele leica de pe aparat, dar a meritat. Mi-am dat seama ca pozele noaptea sunt GREU de facut dar rezultatele arata cool! Oricine poate sa tina aparatu nemistcat 1/300 – 1/2000 de secunde… dar de la 1/30 de secunde si mai mult deja este nevoie de trepied sau rezemator curat pentru aparat… si cine umbla in bucuresti cu trepiedu dupa el? Nimeni.. ca ne e frica de bulibashi! In fine… am inghetat ca niste rahati, am ras, unu a vizitat chiar un veceu public care era sa se rastoarne.. dar ce mai conteaza… este minunat sa te legeni in veceu cand te urinezi.

Acum e duminica si astept sa isi faca efectul un codamin. Am dormit ca naiba asta noapte si acu ma doare capu’. Cred ca e de la frig.

PS: PEPSI RULZ :))

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.