Ultima zi de concediu…

? chau.jpg

Ca orice prestator care se respecta mi-am luat un concediu mai lung ca sa mai am 3 zile de relax, sa pot sa ies/vorbesc/interactionez cu prietenii. Cele 3 zile au decurs cam asa:

  • Luni: BORED
  • Marti: BORED
  • Miercuri: BORED

In toate cele 3 zile de relax am adormit de nenumarate ori la TV, am vazut si REvazut emisiunile de pe Discopery si National georgrafic, m-am uitat pe forumuri sa vad si eu care e chestia cu Eos 400D, cu obiective… , m-am uitat pe bursa… am photoshopat pozele din Grecia, am fumat in disperare (fumez mai mult cand ma plictisesc) si m-am gandit ce bine era daca eram la munca… nu am vrut totusi sa ma duc la munca pentru ca deh.. sunt in concediu.

Seara ca orice om am vrut sa ies la o bere. Am primit o invitate de la un prieten dar pana m-am urnit, pana mi-am facut baie.. s-a facut tarziu si nu am mai plecat nicaieri. Aici putem sa dam vina pe lene.. sau pe mine. So… am cam pierdut vremea in casa. Le multumesc prietenilor care s-au dat loviti… celor care se supara cand nu-i chem si pe ei cand ies la o bere cu lumea… Stau si ma intreb acum oare cati prieteni am… daca am… Poate ca i-am pierdut ca am inceput sa zic lucrurilor pe nume si ca unii nu suporta sa li se spuna ca au gresit. Mai bem o bere si trece. In rest… sunt dezamagit de mine, de voi, de noi…

Dabia astept sa incep iar munca! Cartman says: I HATE YOU GUYS!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.