Cartierul meu – UNIC!

muie.jpg

O zi linistita de joi, o vreme aproape perfecta (batea vantul si se anunta furtuna), un program perfect la TV… overall o zi perfecta (si din alte motive).

Incerc sa adorm cu descopery dar era prea interesant, pana la urma am inchis calculatorul si am incercat sa adorm manual. Parca era cam cald. M-am foit cred jumatate de ora si m-a decis sa deschid geamurile. Era doar 2 dimineata, atunci cand somnul era de mult fugit dar mi-a mai iesit sa adorm la ora asta. Pun capul pe perna si ce-mi aud urechile? Un acordeon. Acesta canta cu spor si cereri de la cioarele din jur, manelistii si onanistii adunati in jurul acordeonistului. Stau 2 minute dar deja ma zgaria pe creier si pe constiinta ca nu le arunc un cartof… un mar… o sticla… o grenada. Canta prea frumos meseriashu’!

Ies pe balcon cu 3 mere in mana… unul l-am dat la deriva ca nu stiam exact unde e meseriashu’, celelalte doua… PE TINTA. Punct ochit si lovit… Se potolesc si se muta, probabil mai in strada ca se auzea mai infundat.

Q: noi romanii am fost de la inceput asa de idioti? Ala iti canta cu acordeonu sub geam si restu care-s cu el ca spectatori fac scandal si tu stai cu frica in san si nu zici nimic? WTF? E o tara libera! Daca nu ar fi caz de parnaie as sta cu sniperul la geam si as face curat. Nu se mai poate in RO! E jeg! E nasol! E … DE CACAT! Aurolacii sunt la suprafata acum, dorm pe treptele magazinelor, cainii vagabonzi turbati musca babele, mormane de coji de seminte EVERYWHERE (aici sa punem si GUNOAIE… mai generic).

A doua zi.. de fapt aceeasi zi: ajung acasa, trec pe la chiosc sa imi cumpar tigauri… si ce imi vede ochiu? Plin de boschetari, cocolari cocolino si betivi. Astea este imaginea care o avem ca popo’r. Un neam de betivi nespalati care inca au carute si cresc gaini in apartament.

Eu unu’ m-am saturat!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.