Expozitia de pisici…

Cei care ma cunosc stiu ca imi plac animalele. Imi plac toate animalele dar prefer pisicile… probabil pentru personalitate, pentru ca nu balesc, nu se caca o tona de rahat, nu te innebunesc cu latratul, nu te lasa sa faci din ele o carpa de sters praful, pentru ca sunt simpatice si idioate.

expopisici.jpg

Azi am fost la EXPOZITIA DE PISICI. A fost organizata de Asociatia Felina Romana (click aici)? la Palatul Copiilor si a dat dovada ca romanii cand vine vorba de organizat ceva pot chiar sa suga ciorapii. Ce am vrut sa zic? Ei bine organizarea a fost de tot cacatul. Eu am fost acolo sa fotografiez felinele si nu mi-a placut ca felinele erau tinute in niste custi urate si un pic ruginite unele. Ne-am intalnit acolo cu o fosta colega de-a Andreei care dadea spre adoptie un motanel si ne-a spus ca nu le-au dat nisip pentru matzi si nici macar mancare cum se face la alte expozitii. Au fost putini expozanti dar cei care au avut timp sa-si aduca matza la expozitie au adus niste animale adorabile. A fost si un motan de 21 (a se citi DOUA ZECI SI UNU) de kg… am vazut si un matz pe nume Nosferatu – un Cornish Rex superb, birmaneze, albastrii de rusia, siameze, persane? si mai multe europene (adica de macadam sau maidaneze).

Evenimentul nu a fost foarte mediatizat dar a venit foarte multa lume. Pun pariu ca erau si casca gura care nu aveau ce face acasa dar atmosfera a fost prietenoasa. Cel care rupea biletele (5RoN / BUC) mi-a zis ca nu ma lasa sa mai intru daca ies sa fumez o tigara si cand ma intorc nu am biletul la mine… eu am zis ca ii arat fotografii facute de mine inauntru… el mi-a zis ca nu se poate… In fine 🙂 Am umplut un card de 1GB cu fotografii – mai mult Andreea care m-a lasat sa ii tin trepiedul in timp ce ea a pus monopol pe aparatul meu – am vazut matzi, am ras de unii stapani si ne-am mirat de organizarea care sa zicem lasa de dorit (ca sa nu fiu rau sa zic ca a fost de cacat).

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.