Dacia – noul pick-up carcalit

Dacia aka Grupu Renault, francezii cu impresii, lanseaza sau va lansa o noua versiune de pick-up. Dupa ce ne-au amagit cu preturi incepand de la 5000E la Logan (cred ca se refereau la pretul fara roti, volan, scaune, motor, rezervor si schimbator de viteze – pretul fara accesorii) au lansat “Dricul” care ar vrea sa fie un fel de wagon si acum vine noul pick-up.

Din poza vedem ca are tot fata de … rahat iar din obisnuinta stim ca motorizarea o sa fie tot pe folie. Aceleasi motoare de cacat? de la renault. O sa se vanda i guess la preturi mult prea mari dar o sa gasesti piese 😀

Nu? pot sa imi dau seama de ce sunt daciile astea asa de scumpe nene!? Ai atatea alternative la pick-up truck-ul asta… O caruta cu motorizare 2 cai putere, anvelope de trabant si frana abs cu 2 caramizi… se mai ofera directie cu ham iar combustibilul e ca braga de ieftin: fan!

Sharing is caring

3 comments

 1. Niste pareri foarte “avizate” din partea unui “expert”…
  Felicitari, esti dovada vie ca “suntem romani si asta ne ocupa tot timpul”!
  Sper ca blog-ul tau iti ocupa tot timpul liber, asa restul romanilor, aia cu ceva pasiuni constructive in viata vor avea un suparat pe viata mai putin care sa le strice ziua!

 2. Multumesc de aprecieri. Parerea mea personala nu ma face “avizat” sau “expert”. Restul comentariului tau imi face greata iar dumneata esti un dobitoc. Blogul meu nu imi ocupa tot timpul, faptul ca vin idioti ca tine si comenteaza ma fac sa imi bag picioarele in tara asta de cacat. In afara de manele si scuipat seminte la coltul blocului ce pasiuni aveti domnule StinkyMcButt?
  In final fuck off bah!

 3. vreau sa zic ca am un asa “rahat” …fata asta de masina chiar se potriveste pe o utilitara.
  Si nici cu motorizarea nush ce ai… un motor 1.6 benzina merge ok.. am mers cu 150km /h cu 1 tona in spate…ce vrei mai mult??

  Eu nu stiu ce la ce va asteptati. 7000 de euro este un pret convenabul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.