Pisica apocaliptica

Este vorba despre pisica care a adus tavele cu cacat in blogosfera si blogosferistii s-au servit 🙂 si s-au manjit.

Innocente a pus pisica pe blog pentru ca este un clip GENIAL. Am vazut clipul si mi-a placut. Mai incolo vad un post pe undeva regardind “ze clip”. Cica apare o madam cu this shit … tam-tam si bla bla ca pentru ea un blog este mai mult decat un film, o poza… La nebuni face parte din “scandal” pentru ca si el are acelas clip… “In caz ca cele 2 exemple isi vor retrage posturile le-am facut print screen…” spune ea… politista blogurilor. Eu vin si spun: WTF! Dude get a life! . Vezi blogurile care au “ahmed – teroristu’ mort”. Fantasya nu am inteles rostul postului la care m-am referit mai sus cu “this shit”, dar ca sa intru in jocul vostru [drumroll] pun si eu clipul. Te oftici?

PS: Vedeti termenul “coincidenta”. Cu toate ca, contine “coi”, mai contine si “incidenta”. As dori sa se faca o lista undeva cu ce nu avem voie sa punem pe blog :)) (i vas gioching bre)

Sharing is caring

9 comments

  1. :)) .. tu de unde l`ai copiat ?:)) =)) terminati cu prostiile astea, fantasya a vrut sa faca ceva, nu i`a reusit, nu`i mai dati apa la moara. enough is enough. si ca sa fie totu` ok.. EU L`AM COPIAT DE LA INNOCENTE*! .. :)) e bine asa? sunteti multumiti?:)) sau na.. macar fantasya sa fie..ca tot cauta tap ispasitor. BLAME IT ON ME! :))

  2. Bogdane… eu l-am copiat de la tine :)) dar de fapt am cerut codul embedded de la Buzoianul aka Moraless ca la munca nu merge youtube sau 220.ro din diverse motive :D… so daca Moraless imi dadea vreun clip aiurea… (asta se numeste incredere) 🙂

  3. Moraless .. aka DjMoraless ?:D .. sa`l intrebi de BooGy .. daca il mai stie :)) .. nu conteaza.. era gluma.. plm.. ce a facut fantasya.. e aiurea.. in fine.. e problema ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.