MTV & Music Awards

ema.GIF

Dupa ce ca sunt cu premii mai o si sug. Mtv romania pe situl lor nu au fost in stare sa hosteze doua clipuri video asa ca au link-uit pe youtube – well era vorba despre clipul in care se prezentau finalistii printre care erau si romanii nostrii cu ruso-engleza lor perfecta. Ce parere am despre asta? IT SUXX si MTV Romania a cam supt-o aici. De ce a supt-o? Apai domne draga cand a castigat Andreea Banica a fost atat de trist.. incat mi-a venit sa plang. Melodia cu care a participat a fost jenanta iar ea … trebuie sa isi faca o operatie estetica or smth ca arata ca dracu nasucu ei… iar sanii (tatele) sunt mici si nu se mai poarta push-up-urile.

Din MTV Europe Music Awards pot sa va spun ca am fost dezamagit. Marea AMY Winterhouse cand a castigat a reusit sa zica un multumesc timid si a plecat repede de pe scena. Cand a venit vorba sa cante pe strada puteai sa juri ca e beata sau cel putin drogata. Nu se putea tine bine pe picioare si canta ca o ratza – maaaaaaaac mac maaaaaaaaaaaaaac maaaaaaaaaaac – mac mac.. mai bine tac. PAC PAC. + ca era drogata. Cel putin beata. Si arata ca dracu.

My chemical love – au sunat naspa, dezamagitor. Credeam ca pustii emo au facut /join #emofucks din niste motive serioase. Se pare ca nu este asa. Tokio Hotel. Sa citam “Have you seen the freak with big hair and Michael Jackson Costume?” Well era vorba de solist vocalul bucalul de la Tokio Hotel. Formatii de pustani scapati in cap care canta pentru alti pushtani scapati in cap. Fuckheads….

Marele Mika care a cantat ca un baietel violat de big bad wolf nu a facut mare cacat pe scena. A chiuit si a miorlait ca ar putea sa fie maro… dar este maro ca este de cacat. So… mika live suxx.

Avril Lavigne a sunat foarte bine pe scena (plus ca noua ne place de ea.. si chiar daca dadea cu mucii in fasole… eu tot o aclamam :D)… au mai sunat bine idiotii de la Foo Fighters care au si prezentat shw-ul alaturi de Snoop Dogg – pestele pe partea stanga.

Apropos de Snoop “That’s nice… in your own world”. Asta i-a zis romanului de la Firma care si-a dat pantalonii jos… cand l-a intrebat ce dracu l-a intrebat. Daca castigau era funny – dar europa a votat ca Firma sa nu fie noul sound al europei. Rusno-Engleza lor este jenanta si nu au avut prezenta, aia din estonia macar au urlat.

Sharing is caring

1 comment

  1. mdea.. tokio hotel, andreea banica.. asta am reusit sa prind la stirile mtv despre premii. ma enerveaza ca nu am auzit melodia alora din estonia, ca sa vad daca sa-mi mai para rau sau nu ca n-au luat Firma premiu. dar andreea banica??? wtf?! bine ca n-a castigat alex 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.