Gashka Foto

photowalk.jpgPrin definitie o gashka foto este un grup de oameni cu aparate foto care ies cate 2-3 ore prin oras sau alte locuri si fac fotografie.

Dupa ce se termina cu fotografia/bateriile/cardurile se retrag linistiti la o bodega si stau la o bere-discutie. Daca vrei sa sign-in pentru acest tip de activitate, lasa un mesaj si te contactam noi, cei din gasca actuala (redusa ca numar de participanti).

Happy shooting ppl!

Sharing is caring

8 comments

 1. Imi place initiativa. Momentan ies cu un prieten din cand in cand si mai tragem pe ici, pe colo, dar nimic spectaculos. Am fi interesati de ceva mai organizat. Plus ca imi place ideea de cate o bere la bodega 🙂

  Ma puteti contacta pe mail sau am pe Flickr adresa de mess aici: http://www.flickr.com/photos/adinel/

  Merci si astept 🙂

  Cheers
  ACG

 2. Salut,

  De cand a fost scris postul asta a trecut ceva vreme… si s-a format o comunitate! Vezi detalii pe pagina “Photo Walking”…

 3. ma batea gandul de mult sa ma inscriu la ceva de genul…ce are legatura cu fotografia…ma primiti si pe mine?:D.nu am un aparat foto foarte performant,dar merge…pt inceput:-?

 4. Join us!

  Vezi intra pe forumul de pe photowalk.ro si fa-ti user, data viitoare cand iesim o sa primesti notificare pe email sau vezi direct pe forum.

  Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.