Momente: se da o tesla. Coaiele le ai deja!

Momente in care iti vine sa te dai cu capul de pereti, sa iti dai cu tesla in coaie:

happybunny_984004_fc.jpgluni dimineata: te trezesti cu greu si incerci sa faci ochi. Dupa sambata si duminica in care ai dormit cate 3-4 ore pe noapte si ai baut destul de mult, ai dansat si te-ai destrabalat, cele 2 ore de somn pana cand pleci la munca nu-s de ajuns. Marai in timp ce iti faci cafeaua ca urasti diminetile si ca azi nu ai chef sa te duci la munca. Dupa ce se face cafeaua iti dai seama ca ai 15 minute sa o savurezi, sa fumezi 1-2-3 tigari, sa te imbraci si sa fugi in ratb sa te inghiontesti cu pensionarii in drum spre munca, in timp ce unul din ei are gaze si un sfincter slabit.

ora pauzei de masa: daca cumva ai asa ceva, este momentul in care iti bati capul cu ce sa mananci. Daca te duci la localul unde mananci de obicei stii ca o sa astepti cam mult, mancarea nu este asa de buna iar cei care servesc sunt cam idioti; daca te duci sa iti iei o shaorma stii ca o sa-ti fie rau toata ziua iar maine o sa ai surprize. Mai sunt alternative: McDonalds – te simti satul 10 minute, KFC – diaree exploziva. Te multumesti pana la urma cu 3 covrigi de 6 mii de la simigeria din colt si te impaci cu gandul ca o sa ai si tu gaze. Iti mai cumperi un iaurt natural de baut si iti faci cruce.

cele 15 minute: te uiti la ceas si vezi: 17:45. Mai ai 15 minute si pleci acasa. Deja incepi sa te pregatesti. Stergi mail-urile din cursul zilei cu task-uri rezolvate. pe cele nerezolvate le forwardezi la un coleg. Iti strangi de pe birou cojile de seminte, firimiturile de la covrigi si stergi urmele de iaurt natural de baut. Iti suna telefonul si iti zici: “hai sa il ajut si pe fraierul asta”. Se face 18:30 si iesi pe usa institutiei unde lucrezi injurandu-l pe dobitocu care te suna la 17:50. Oare ei nu stiu ca noi am terminat pe ziua de azi?

statul in statie: In frigul care face cainii sa stea colac si sfarcurile tari te trezesti aprinzandu-ti o tigara si injurand incet in gand pe taximetristul care clanxoneaza de zor. Incepi sa iti faci planuri pentru acasa: baie fierbinte, mancat ceva, relaxat la televizor, probabil un sex cu iubita. Vine 311 si te gandesti cum sa te asezi strategic. Nu iti iese si cobori la prima ca putzeau aia din jur si ca nu puteai sa deschizi geamul ca incepeau sa urle ca ii trage curentul. Mergi pe jos. Ajungi acasa cu sfarcurile ca otzelu’, muci la nas si… cazi lat in pat. Te suna un prieten te trezesti stergandu-te de bale, agitat. Te apuca o durere de cap cu care adormi pe la 3 dimineata. Nu ai mancat, nu ai facut baie si nici nu te-ai futut.

Desigur astea sunt doar cateva momente in care multora ne vine sa urlam. Tu ai momente in care cochetezi cu tesla?

Sharing is caring

1 comment

 1. misto traseu, dar mult mai bun ca al meu,

  Luni dimineata te trezesti dupa 20 de alarme de snooz, vezi ca afara ploua si bocancii norocosi s-au dezlipit.
  Marai pana ajungi la troleu si apoi astepti, il vezi el e -troleul -dar pana ajunge in statie mai dureaza, asa ca iti aprizi o
  tigare, si inca una si inca una, intr-un final ajunge plin, iti blestemi zilele ca ai apasat snooz-ul de prea multe ori.
  O iei “a piedO” pana la urmatoarea statie, te fluiera 3 cocalari care monteaza pentru a mia oara bordurile ii injuri si pleci mai departe. Te urci intr-un troleu si iti dai seama ca e tot la pe care l-ai lasat sa plece ca era prea full dar acuma e gol ca intr-o jumatate de ora a facut juma de statie.
  Dupa injuraturi indelungi ajungi la munca cu juma de ora
  intarziere, cafea nu poti sa-ti pui ca ai uitat-o acasa si stii ca la firma la care lucrezi cafeaua este adusa de fiecare de
  acasa.
  Te asezi la birou si te rogi la D-zeu ca azi sa ai ceva de lucrat, trece o ora nimic, trec doua deja ai epuizat toate agentiile de media, trec 3 ore si deja toate review-urile la aparatele foto s-au citit si rascitit si deja ti-ai facut dusmani in lista de yahoo.
  Se face 13:00 – ora pauzei de masa, stii ca ai de ales daca ai bani te duci la “shawormaria” din colt si speri sa nu-ti iasa
  bube de la mancare sau daca nu ai bani de mancare te rogi sa nu iti ghiortzaie matele foarte tare.
  Mai trec 3 ore pline de muzica, motzait cu capul pe birou si alte activitati interesante. Se face ora 5 deja toti din
  lista de yahoo vor sa vorbeasca cu tine, si dintr-o data se face 6 si toti dispar subit.
  Te imbraci, te uiti inapoi si zici Geeeeez, pleci maraind mai rau ca de dimineata. Stai si astepti troleul si vezi ca nu mai vine, mergi pe jos pana la universitate si iti dai
  seama ca afara ploua, tu esti singur, n-ai umbrela, n-ai servetele sa-ti stergi mucii si apa deja musteshte in bocancii tai norocosi. Nu e nimeni cu care sa faci misto de prostul care a incercat sa fie galant luand-o pe pisi a lui in brate incercand sa treaca o balta si ajungand sa ia ea o mare gura de asfalt si el si-a fracturat probabil fundul, te uiti zambesti te mai injuri odata ca esti singur si pleci mai departe. Intr-un final te urci intr-un troleu plin, marai la toti
  cocalarii, faci 2 ore pana acasa te uiti la ceas e ora 8 jumate, te uiti la tv si vezi ca adormi usor la sigur.La 10 noaptea deja dormi dus, si dintr-o data suna alarma e ora 6 dimineata si o iei de la capat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.