Victime fara voia lor

 nationalizate.jpgIn timp ce parlamentarii, senatorii si ex-presedintii isi fac blog-uri, cand se bucura de caldura unei case, de luxul unui Audi Q7, nu se gandesc nici macar o secunda la ei, la cei care au ramas fara case. Un fotoreportaj care arata cat de groasa este grosolania grosolana numita Legea Caselor Nationalizate. O greseala facuta de conducatorii de dupa cel de-al 2-lea razboi mondial, alimentata de prostia celor care ne-au condus dupa 1989 face victime oameni. Cu siguranta nu o sa fie nimeni despagubit.

Exista NUMAI VICTIME. Am ramas impresionat de drama lor (<- aici gasiti fotoreportajul la care fac referire si de unde am luat fotografia), si stiu ca de multe ori trec indiferent pe langa acei batrani fara casa. Ei nu au nici o vina, dar proprietarii din trecut ai casei…

De ce?

Sharing is caring

4 comments

  1. Uita-te si la restul fotografiilor din fotoreportajul de unde am luat fotografia…
    Oricum ai privi, nu poti comenta. LIFE IS NOT FAIR!

  2. e nedrept… oare exista cineva care sa-i protejeze de Romania//

    cel mai tare a fost commentul cu “de-abia astept sa vad cum se termina povestea” 😀 chiar toate articolele de presa au trecut la entertainment?? amuzant.

  3. Asta nu e entertainment… arata cat de idioate sunt legile din romania. Statul a dat-o in bara… deci statul ar trebui sa despagubeasca, daca nu pe “propietarul de drept” macar pe cel care a fost dat afara din casa pe care a cumparat-o (fapt care il face PROPIETAR)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.