Call Of Duty – Modern Warfare & Upgrade

Call Of Duty - Modern WarfareNu sunt un fan al jocurilor, nu ma omor dupa ele dar: vineri la munca am jucat COD4 (vezi in titlu). Acum ceva zile daca nu o saptamana spuneam de Need for Speed ca va trebui sa imi fac upgrade sau sa il joc la prieteni. Cum prieteni care il pot juca nu am, imi fac upgrade. Atentie nu ptr NFS ci pentru COD…

Sambata pe la 13:50 am ajuns la Caro Group (care au fost peste asteptarile mele de draguti ca la 14 inchideau) si mi-am cumparat jucariile. Le-am montat si am ajuns la concluziile:

1. NFS Pro Street o suge. Cel mai prost NFS ever! Nu mai are o actiune, nu mai are nimic. Este un joc cu masini care cere mult de la sistem.

2. Call Of Duty – Modern Warfare by far cel mai misto joc pe care am putut sa-l joc vreodata. Este vorba de actiune, grafica, sunet, TOT! L-am terminat si imi pare rau. Mai vreau misiuni 😀

Cumparati si jucati COD4! (poate e old news dar mie mi-a placut foarte mult)

Upgrade-ul: 2.33Ghz 4MB L2 Core2Duo (E6550) pe o placa Gigabyte P35 DS3R parca, video 256MB gDDR3 cu racire zalman – tot Gigabyte si 2 GB ram in dual channel… urmatorul upgrade peste 4 ani!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.