Succes la vot

VoteazaWeekend-ul asta se voteaza. Or sa ne scoata din casa sa ne spunem opinia. Ieri la universitate pregateau iar scena arhicunoscuta. In fata scenei o porcarie unde lumea venea sa scrie gandurile pe niste coli albe de hartie. Am vazut in trecere cuvantul criminal, oligarh si foame si am remarcat plasma pe care se vedea Realitatea TV + faptul ca toata dugheana era marca “realitatea”. Niste mincinosi imputiti sefii romaniei. Un joc politic care ne umple de spume. Am facut o revolutie ca sa schimbam ceva dar… se pare ca nu este cazul. Ne-au facut de rahat in repetate randuri si or sa o faca in continuare. Ne intalnim in fata scenei unde va aparea iar Base. Vis a vis cu siguranta va fi PNTCD-ul cu inca o portie de rahat pe farfurie.

Eu nu ma duc sa votez ca nu am incredere in nici unul din ei. Pe Stolojan l-au photoshopat sa-l faca mai tanar, afisele cu dirigintele ma enerveaza (chit ca imi era simpatic dirigintele). “Eu cu cine votez?” Raspunsul este: “Nu ai cu cine”. Vom alege iar raul cel mai mic care se va metamorfoza intr-un monstru hidos.

Il vreau pe Basescu primarul Bucurestiului. Vreau sa-l palmuiasca in direct la TV pe Videanu pentru ca este unul din primarii cei mai idioti. Vreau ca la sectorul 2 sa nu mai fie Ontanu ca este si el un corupt care ne stinge tigari in palma, un dobitoc. (nu are nici o legatura cu votul de maine)
Succes la vot. Lista cu corupti va asteapta la urne.

Sharing is caring

1 comment

  1. „Mai bine mă întrebaţi cu ce trăiesc, nu dacă votez!“

    un titlu din presa de azi:
    „Mai bine mă întrebaţi cu ce trăiesc, nu dacă votez!“
    Deci de ce sa merg la vot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.