Se apropie…

 Snow

Parca in perioada asta totul o ia razna. La munca incep sa crape diverse. Prima oara a crapat mail-ul. Peste 1000 de oameni suna sa ne spuna ca nu le merge mail-ul. Unii vor sa o rezolvam urgent… altii se multumesc cu niste explicatii idioate si asteapta cuminti. Pe langa mail pe rand isi fac aparitia si celelalte probleme fara de care tacamul nu ar fi complet si parca nu am simti indeajuns de adanc infipt morcovu lu iepurila! De 4 zile sunt in focuri! Vreau concediu.

Ma gandesc cum o sa fie craciunul de anul asta… anul trecut nu am simtit ca a fost ceva de sarbatorit pe 25 decembrie dar totusi am facut atmosfera. Am zis sa ne cumparam intre noi cadouri si sa facem un fel de secret santa (sau asta am incercat). Evident ca a iesit un rahat!

Revelionul? Nu am nici un plan. Incerc sa nu ma gandesc la ce voi face de revelion. Sad huh?

Dupa ninsoarea de ieri (care am gustat-o din plin) am simtit ca a venit iarna. O iarna tipica de mucuresti, cu o pojghita de gheata inselatoare pe trotuar, cu coloane interminabile pe sosea, frig, inghesuiala – fara pic de zapada. Ce a nins ieri a fost vizual. Imi doream sa scot aparatul de fotografiat sa imortalizez momentul dar imi era frica sa nu-l nenorocesc. Asa am ramas numai cu o imagine mentala cu niste fulgi mari, grei, albi, reci, frumosi si multi! Ma voi multumi cu atat deocamdata. Imi amintesc ca acum ceva ani cand se punea pe nins se bloca tot in Bucuresti. Traficul rutier era paralizat, primaria era si ea paralizata, iarna nu era ca vara si totul se rezuma la aruncat sare si nisip pe carosabil. Dupa ce se termina iarna apareau noile gropi. Acum situatia e alta. Trotuarele au carii. Hobby-ul lui videanu cu bordurile ne surprinde de fiecare data. Hai sa facem un joc pe calculator: Borduri Wars. O singura tasta: f5. Sa dam refresh la borduri. Ufff si doar am inceput sa vorbim despre iarna, despre perioada lui Decembrie in care totul o ia razna! De ce oare?

Noi sa fim sanatosi…

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.