Pe instalatie

Este locul cel mai potrivit pentru vârârea membrului cand te supără cineva sau ceva sau… altceva. Pe mine m-au enervat ăia. Cine? Ăia nene! Am inceput cu diacritice ca sa demonstrez ca am puterea si stiu sa scriu cu ele. Le am instalate dar nu le folosesc.

Instalatie

Piticu si-a revenit neica. O fi ajuns cutitu la os? Ma gandeam o vreme sa-l sterg din google feeds ca ma enervam la articolele lui ca scria de dragul traficului (cu accent pe i ca asa e corect) dar m-am razgandit. So! Dorombach a scris despre bucuresteni: de ce sunt ei nesimtiti? Raspunsul nu a incetat sa soseasca intr-un articol destul de ok. Bravo ba Piticule. Ti-ai revenit? Pe de alta parte Alinel aka The Player Farcas incepe sa lanseze provocari in blegosfera. Un con.scurs platit din buzunarul lui (ceea ce eu nu as face ca-s zgarcit ca scotienii) care are ca tema bla bla bla. BLA? Romanu stie sa bla! Revedeti piticul antedecembrist 🙂 si o sa vedeti BLA! Piticul cu care am iesit la foto pe frig si a fost fun. Am ras cum radeam cand eram angajat iRealitatea TV. Apropos de iRealii de la iRealitatea: Daca Basescu se Bese… Cate zile o sa fie stire de prime time? Daca elodia… errm Elodia e inregistrata la OSIM de OTV Dan Dobiaconescu in Direct asa ca o sa lasam subiectul deoparte. Pfiu!

De ce “Pe instalatie”? Pai: azi la munca stateam cu capul afundat in pumn si ma gandeam la plecatul iminent al unui eminent din casa parinteasca. Cum o sa fie? Oare o sa mai am bani sa imi iau obiective pentru aparatul foto si sa cheltui banii pe prostii? Oare… o sa imi mai hostez singur blogul? Schimbari destul de mari… iar primul pas inainte este un shut bun in posterior (cur). Concluzia? Imi bag membrele inferioare in ele de cereri de credit, agentii imobiliare si banci. EU AM BLOG. cplm!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.