Que Passa mother fucker?

Blowjob

Vinerile ar trebui sa fie perfecte: program relaxant la job, cautari disperate dupa un apartament, o bucurie stirba ramasa de la creditul aprobat cu o zi inainte. Toate astea au dus catre o durere de cap stirba care s-a accentuat odata cu trecerea orelor…

Dupa o masa copioasa, nesanatoasa dar gustoasa la KFC am trecut prin pasaj la universitate sa mai pierdem inca 1 ora pana la rezervarea din Que Passa. Eu cafea cu menta, ea moccacino. Drumurile s-au intersectat cu ale lui Marius si Raluca cu care am mers impreuna in “locatie”. Pe fondul unei dureri de cap totul era maximizat in jurul meu. Muzica era mult prea tare (si aici nu era numai parerea mea), francezii idioti de ii vedem acolo in fiecare vineri vorbeau parca ireal de tare iar fumul de tigara parca a fost mai gros ca niciodata. Orele au trecut destul de greu.

La un moment dat se aude la masa noastra ca sunt unii care intretin relatii de muie in baie. So? Cine ar putea fi? “Pai e francezu cu nasu mare si una mica de inaltime…” Unul de la noi de la masa a fost intr-un sfarsit la baie ca sa isi satisfaca nevoile fiziologice, adica sa se pise, si s-a intors cu figura schimonosita. “Vaca aia nu a inghitit, a scuipat in chiuveta! Nu intrati in baia din dreapta!” Well aici a sarit siguranta. la baie niciodata nu este hartie igienica sau servetele, niciodata nu este curat, de fiecare data pute, iar de acum una din bai a fost contaminata cu samanta frantuzeasca si saliva de romanca proasta!

Lasand deoparte micile detalii cu care ne-am obisnuit, care sunt normale intr-un pub din Romania, am observat ca romanul s-a ciobanit. Bucurestiul nu este o jungla cum il numesc unii, este o cocina!

Sharing is caring

5 comments

 1. felicitari pentru credit! sper sa reusesti sa faci o afacere buna! cat despre restul problemei, n-am ce zice, inka nu am intalnit astfel de situatii patetice in zona noastra, sunt sigura ca se intampla dar nu m-am izbit de ele…te-am pupi!

 2. subscriu la faza cu cocina. remember the stergatoare? doar un porc jenant ar fi putut face asta. iar un porc se simte bine in cocina.

 3. pai cum, abia acum ai realizat ca orasul ala e o cocina?

  desenul e genial 😀

 4. tu inghiti ? sau scuipi in wc ? ………..daca niciuna din astea…………..macar invatza sa te abtziii cand faci pipi………….

 5. bah zacusca…
  Prietene, tie iti place sa vezi sperma in chiuveta cand mergi la buda unei carciumi pe care o frecventezi? Daca iti place… spune-mi si iti rezolvam fetisul. Ideea este ca un pic de bun simt ar fi reusit sa nu strice seara celor care au ajuns la buda aia! WTF?
  PS. Imi place ca scrii adanc, cu multe puncte de suspensie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.