Would you be my….

Cupidon14 februarie si este plin Bucurestiul de barbati in toata firea cu ciocolatele si cutii in forma de inima, flori, mici atentii prin care isi dovedesc potenta financiara.

14 februarie si nici nu vreau sa ma gandesc la cele ce vor urma. Sarcini nedorite, dezvirginari in lant, sex infantil si dovezi ca suntem niste idioti (ca specie). Totul de dragul unei sarbatori idioate imprumutate cu mandrie nationala de la americani, care ne privesc cu ochi buni… mai ales de 4 iulie cand romanu cu ceapa-n cur iese mandru la pascut cu oile in care a arborat un steag cu stele si linii. Pe 1 decembrie parca nu este asa bucurie ca de “valentine’s day”, ne amintim ca suntem romani, suntem condusi de niste comunisti, suntem mai primitivi de felul nostru si ne doare in basca de tot ce se intampla in jurul nostru. Ne plangem ca una, ca alta dar faptele sunt ascunse bine sub straturile cepei din cur.

Revenim la valentine’s day: fetelor, fugiti cat va tin ochii ca ala nu vrea sa va dea bomboane, vrea doar sa va … iubeasca. Daca va “impiedicati” rugati-va ca el sa fi cumparat si prezervative ca povestile “ies inainte” sunt doar… povesti.

Sharing is caring

3 comments

 1. Ra*at day….
  Q: Prin ce se deosebeste aceasta zi de 1 & 8 martie ?
  R: Prin nimic !!
  Adica .. spuneti-mi cate fete/femei ofera cadouri ?
  Si aici credeti-ma nu-s misogin deloc…
  Oricum o sarbatoare … de import exploatata in exces de catre agentii comerciali care mai trebuie sa suga nitel buzunarul tuturor cu oferte speciale gen “1000euro floarea de pe campul de langa Glina”…
  Mai are rost sa amintesc de Dragobete (de care de altfel nu se stia nimic acum 4 ani)?…

  PS: Romania e o tara frumoasa! Pacat ca este locuita…

 2. Mai uiti un amanunt. In afara de faptul ca si eu le-as transmite americanilor sa-si introduca aceasta sarbatoare in cur, as mai adauga un mic amanunt… si anume ca este o sarbatoare catolica.
  De cand a ajuns Romania o tara plina de catolici? WTF?!? O mare parte din romani sunt ingusti la minte daca sarbatoresc un sfant care este al catolicilor si o sarbatoare care este importata.

  Ne mai miram oare de ce a ajuns tara in halul asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.