Afumat la Campionatul International de Gatit in Aer Liber

S-a anuntat weekend-ul acesta la fel de plictisitor si de monoton ca restul petrecute in Bucuresti. Am auzit de evenimentul din titlu si am dat fuga acolo.

4 dimineata. Suna mobilul. Ne trezim cu scarba tipica. Bem cafeaua, ne imbracam preventiv mai gros ca pentru munte si mergem inspre metrou. Ajungem la gara evident cu 45 de minute mai devreme, ne luam bilete si mai pierdem inca 30 minute prin cafeneaua aia lipita cu Gregory’s. Personalul de 6 dimineata a garat incet, dar sigur. Noi inca ne dezmeticeam cu cafelele-n buze si tigara-n scrumiera. Nu am pierdut trenul dar… as fi preferat sa nu fi calatorit cu taranoii care ascultau manele si cu plozii imbecili care nu si-au baut ceiutzul de tei. Pula mea … sa ii calmeze cineva ca eu ii iau la palme!

Am ajuns cu bine in Azuga, un pic nervosi de la experienta din personalu de cacat, dubluetajat, mult prea aglomerat fara loc de fumat! Fabrica de bere Azuga este in paragina, inca un lucru romanesc care se duce p*lii de suflet, localitatea arata lenea din Romania si cat de gospodar nu este romanul.

Sa vorbim despre eveniment! Organizat destul de primitiv, accesul vizitatorilor se facea contra sumei de 7.5 RON, dar noi am fost mai cu mot si am intrat ca presa (eu nu mai fac parte din presa dar ei da… so… a fost binevenit). Mult fum iti faceau ochii sa se simta atacati pana la lacrimi dar mancarea care se gatea era demna de premiile juriului (din care imi amintesc numai de Huidu si de Mistretu – carcotasi cred). Ne-am afumat bine de tot hainele, am reusit performanta sa mancam “chiurtosh colac” cu susan, am pozat, am mancat, am baut, am fumat.

A trecut asa de repede timpul si a trebuit sa ne intoarcem in fucking Bucharest. Mi-a placut la Azuga dar ar fi fost mai bine aleasa o data mai calduroasa. Pe la un 5 a inceput sa ploua incet, aveam deja bilete la tren, de data asta acceleratu’ de la Timisoara. The same shit in tren. Am avut primate in compartimentul vecin. Le-am injurat. Precis sunt aceia care se masturbeaza plangand intr-un colt in baie, cu telefonul aruncat pe jos cantand o manea.

De martisor… asta am facut.

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.