Psihoza antenelor GSM

Se facea ca era ca in povesti un iLL destul de calm care se dadea pe net, cu o tigara aprinsa in scrumiera, muzica pe fundal (cred ca ascultam iar ChillOut) si evident a trebuit sa ma intrerupa ceva din asta. Taicamiu a venit sa ma intrebe daca sunt antene GSM pe blocu unde vreau eu sa imi iau casa. Ii raspund ca nu m-am uitat, si incerc sa imi vad de ale mele. “Da pe National TV, aia cu carbogazoasele… Carbo TV parca le zice, ca zic aia de antenele GSM”.

Peste 5 minute mai vine inca o data si dau pe Carbo TV ca sa multumesc partile terte. Ce am vazut? O emisiune cu un fel de hampu si niste pensionari plictisiti care au descoperit imbolnaviri suspecte de cancer, culmea la locatarii din nush ce bloc din Bucuresti. Evident dovezile erau clare si povestea se repeta si colo, si colo adica in Iasi si Sibiu. La aia din Iasi imi vine greu sa cred, ei fiind cel mai aproape de Cernobal. Nu o sa caut un video de pe youtube dar va jur ca am urmarit emisiunea pana la capat. Am cascat destul de mult dar m-a pus pe ganduri. Nenea ingineru de la televizor care a studiat “POLUAREA CEM” (Poluarea cu Camp ElectroMagnetic), un fel de hampu in mizerie, a tinut mortis sa repete acest termen 1 data la 5 minute. (nota: poluarea CEM exista, este reala si suntem din fericire in secolul 21 unde nu avem cum sa ne ascundem de ea). Am simtit ca ma uit la OTV. Existau documente BOMBA care de fapt nu erau bomba… altele: Orange baga leucemia in noi, Orange ne omoara cu zile pe toti din blocul ala. Autosugestia lucreaza mult mai eficient decat v-ati da seama, iar daca te gandesti ca de frigider o sa mori… apai domne’ suuuuuuuuuucces!

Mi-e rau! Tot ce pot sa zic despre asta: inca ceva care “dauneaza” sanatatii noastre! Nu a fost dovedit stiintific nici ca nu ar dauna, nici ca ar dauna. Stim ca s-ar putea…

Sharing is caring

4 comments

  1. Pe mine ma doare capul cand ajung acasa every now & then. Dar n-are legatura cu antenele ca stau la casa… A, si cateodata ma mai doare si dimineata capul. Tot fara legatura cu aantenele 😀
    In fine, ar fi interesant de facut o lista cu “noile feluri de polurare” din ultimii sa zicem 10 ani (de la CEM la E-uri alimentare si efectele Biodiesel).

  2. Pe mine acum ma doare capul de la o bere… probabil a stat langa o antena…
    Lasand gluma la o parte, nu imi mai las berea nici macar langa mobil 🙂

  3. Eu am facut o greseala si am lasat berea langa laptop. Nu stiu exact ce-l doare acum, nu l-am intrebat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.