Pe afara vopsit gardul, inauntru… VIDANJA!

Se intampla sa muncesc in centru. Nu va imaginati cladire din sticla, strazi asfaltate, un taram fara gropi, fara cersetori si gunoaie aruncate oricum, oriunde. Imaginati-va centrul Bucurestiului asa cum este el: jegos, prafuit si plin de cele care nu ne plac.

Eu cand ajung la munca am un tabiet: deschid geamul sa intre aer curat de afara, ridic jaluzelele sa fie lumina, imi fac o cafea si incep task-urile. Cateodata (cel putin odata pe saptamana) vine vidanja sa desfunde canalizarea. Astia s-au apucat sa schimbe tevi, cabluri electrice dar canalizarea a ramas aceeasi. Una mica pe care o infunda si un gainatz de porumbel. Ma intreb: de ce imi intrerup ei mie tabietul (de la etajul 5) cu miresmele acelea cel putin 1 data pe saptamana? De ce nu fac si ei un “upgrade” acum cand deja au sapat SUTE de gropi, mii de santuri? E ca si cum ai avea nevoie de upgrade la teava de net ca nu iti mai ajung bitii pe secunda!

Dar stau si ma gandesc ca aici nu avem primari care sa faca ceva util. Ei pornesc proiecte si le lasa mergand 4 ani sa nu zica lumea ca au stat degeaba!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.