3 ani si 16500 de verzi pentru Teo Peter

Au trecut 3 ani de la accidentul in care basistul formatiei Compact a trecut in nefiinta. Vinovatul nepedepsit a fost acoperit de statul american care a aruncat totul sub pres. Au mituit o familie indurerata cu 16500 dolari murdari americani, au aratat cat de mult inseamna pentru ei “Declaratia de Independenta“. Cu ocazia summitului NATO de la Bucuresti familia lui Teo Peter intentioneaza sa organizeze un protest pasnic.

Pentru americani si guvernul SUA totul a fost o nimica toata dar sunt sigur ca pentru multi dintre noi a insemnat mai mult de atat. Alin ne roaga sa participam la acest protest. Daca am putut sa mergem 500 de oameni la un party (RoBlogFest) cred ca putem sa ne rapim macar 1 ora sa protestam impotriva acestei nedreptati.

Pentru ca in momente ca acesta trebuie sa fim uniti si sa ne sustinem reciproc, retrimit rugamintea lui Alin mai departe catre: tolo, mihai iorga, zoso, andrei vochin, piticu, tvblog, pcnews, blogsport, ogdi, monden, fulgerică, imprevizibil, ciutacu, pentrunoi, dece, ahilosu, morar, teofil, blogatu, bookblog, andressa, swamp, eu simplu, tudor chirilă, la nebuni, mariussescu, greger, cepanamea, stări, alex brie, amar de zi, boioglu, vladinho, suţu, manafu, cabral, denisuca, vis urât, andaa, cetin, neuronu, revista blogosferei, venkplay, ideo, academia de râs, subţire, web13, socialdailynews, conanescu, pudel, groapa cu proşti, ceva util, seo-ro, ardeimedia, blogoree, masterszone, fobii, kosmin, kristofer93, nonstoptv, gospodini, succesdublu, nicuilie, garantat, retuşuri, andrei bădin, nabelea, matr3o, umornegru, groparu, d-ale vieţii, lacaterincă, livero, jimmy, olix, cristi discuta liber, ariel, girl life, memoriesbox, oana dobre, copseanul, mihai drăgan, mafihotz, gavagai, buhnici, taifas, baghy, piticstyle, brancu, alexrădescu, makavelis, andreicrivăţ, biglazysysadmin, jeg, avionaru, bobbyvoicu, buddha, zulleiha, fredo and pid`jin, mănac, bunny-power, bits and pieces, ciupercutza, tara, subiectiv, comănescu, mihai morar

Hai sa ne aparam demnitatea!

Sharing is caring

24 comments

 1. Multi intreaba cand si unde, dar nu se stie din pacate… Vom afla si vom actiona. Pana atunci am vrea sa vedem mai multa solidaritate.

 2. Realizezi cât de inutil şi de prost direcţionat e protestul ăsta nu ?
  1. Cetăţenii americani nu vor fi niciodată judecaţi şi condamnaţi pe teritoriul statelor care au semnat prostia aia de convenţie.
  2. Ca să fie judecat la ei trebuie să fie un proces civil. În care statul român să se implice cumva. Un proces civil la ei, pe baza legilor lor, pe baza dovezilor strânse de la noi. N-au absolut nici o şansă să câştige aşa ceva.

  Şi-atunci ce vrea familia lui Teo Peter ? Să dezgroape morţii ? Să primească miliarde de $ despăgubire ? Există un preţ pe viaţa lui Teo Peter ?

  Statul român e singurul vinovat în toată treaba. Au semnat convenţia pentru că deh, aşa ne şade nouă bine să fim preş pentru alţii, l-au protejat pe soldatul respectiv până când l-au scos ai lui din ţară şi s-a spălat pe mâini. Nu vi se pare ciudat cum o naţiune face totul pentru a ajuta un cetăţean chiar dacă este presupus vinovat iar alta dovedeşte o durere în cur fără limite pentru cetăţenii ei ? Vroiaţi proteste, păi protestaţi tată la noi, noi suntem ăia care n-au drepturi, nu americanii.

  Cât despre Alin tare am impresia c-o face ca să mai iasă niţel în evidenţă, să-l bage lumea în seamă. Io-i sugerez tot un balcon şi-un picior pus în afară c-a fost mai eficient atunci decât acum.

  Meekuu’s last blog post..LAN Party în Poli

 3. Realizez ca nu vor rezolva nimic. Nu ca este inutil si prost directionat… cred ca este prea tarziu organizat, cred ca statul roman cu siguranta nu se va implica, sunt sigur ca pe americani o sa-i doara intre fese. Nu cred ca vor sa dezgroape mortii cum s-a intamplat mai acum 2 saptamani cu campania “Mame pentru ingeri“, poate vor sa arate ca nu au uitat de nedreptatea de acum 3 ani. Oricum este un subiect trist…

 4. cand au cazut turnurile in 2001 ramania a fost solitara cu ei
  cand a murit TEO PETER ucis de ei ,nimeni de la ei nu a fost solitar cu noi
  daca sunt stapinii lumii cred ca trebuie sa bea si sa omoare oameni oriunde s-ar afla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.