Inceput cu succes!

Iaca dragii mosului ca e LUNI, prima zi din saptamana.

Update de peste weekend:

  • am gasit si eu, si grupa1480 blog-ul Cocalari.com. O minunatie de blog unde vezi de la cocalar la printzese… toata crema!
  • Weekend cu vreme neprielnica => plictiseala. Am iesit numai duminica, nu la fumat narghilea cum vroiam sa ies sambata dar la un papanas si-o cola ๐Ÿ˜€
  • Am vazut filmul Mad Money. A fost o comedie interesanta, dar nu m-a impresionat povestea. 3 gagici s-au organizat destul de bine si au “retras” o tona de bani de la Banca Federala. Joaca Diane Keaton (care arata super bine pentru varsta ei), Katie Holmes (nevasta lui Tom Cruise si provider de placenta pentru acesta) si Queen Latifah. Filmul ruleaza si pe marile ecrane. Il recomand pentru relaxare :D. Aici trailer.

Summit-ul a trecut, circulatia revine la vechiul obicei. Se sta la semafoare, se trece pe rosu, se clanxoneaza, se injura. Motivul principal ar fi ploaia pentru ca a scos din garaj pana si masinile soferilor de weekend, dar stim ca la baza ambuteiajelor este nesimtirea soferilor si lipsa politistilor care sa imparta amenzi. Cred ca soferii ar trebui dresati. Daca nu respecta legea pentru ca asa trebuie macar sa o respecte de frica. Sa dea amenzi, sa dea avertismente, sa ia carnete si sa-i linisteasca. Propun diazepam soferului nervos.

Prima zi de munca din saptamana asta este mai lejera. Acum sunt la job, nu am baut cafeaua si ma gandesc la ora 18 cand o sa scap :D.

O saptamana usoara dragelor si dragilor!

Sharing is caring

5 Replies to “Inceput cu succes!”

  1. Eh sorry ๐Ÿ™‚
    ma gandesc la cocalari ca la organizatie… cum putem face sa dizolvam aceasta organizatie? Intrebare: cocalarii stiu ca sunt numiti cocalari, adica constientizeaza nomenclatura asta?

  2. Chiar ca cei de pe cocalari.com au ales toata crema cocalarimii din Romania. Am mai vazut poze cu aceasta specie, dar aia de pe cocalari.com sunt “miezu” ๐Ÿ™‚

  3. ๐Ÿ˜€
    sa le dorim succes ๐Ÿ˜€ eu m-am amuzat teribil cand am intrat acolo. Adica.. gizas craist! Ce cocalari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *