Sambata hai-hui, racit prin Bucuresti

Dupa ce vineri am avut de tras serios la munca, am stat in Data Center cu 2 aere conditionate (industriale) pornite pe langa noi, pornite numai cand devenea insuportabil de cald, am racit. Semnele racelii au aparut cu 1 zi mai inainte dar puteam sa dau vina pe oboseala. Transpiratul si fuga cu servere-n brate prin Data Center mi-au pus capac. Imi curge trompa si m-am aliat cu Fervex.

Azi m-am trezit cu senzatia de dupa o noapte de baut, totul se misca in reluare, as fi zis ca nu am febra dar cred ca aveam. Am iesit afara cu Andreea sa facem fotografii, numai noi doi. Ne-am intalnit la Universitate, am mers la Sala Palatului – Muzeul Satului – Club Klass (un joint de pe matasari).

La Universitate cat am asteptat pe Andreea am facut fotografii cu porumbei si homeless people. Mentionez ca l-am revazut pe nebunul care da din cap, pe nu stiu ce ritmuri. Este ceva de nedescris sa stai in cur pe treptele facultatii de istorie si sa te uiti la trecatori. Toti cu un tel in viata, mai putin cocalarii care vor doar sa fie cool. In starea mea de raceala, moleseala nu am observat nimic iesit din comun. Un oras aglomerat in weekend, cu oameni grabiti. Oare unde fugeau?

Sala Palatului. Cica o expozitie. Am fost numai ca vroia Andreea sa fotografieze nu stiu ce balerine, care faceau un curs si ofereau un spectoacol de miscari delicate si controlate. Nu m-a atras subiectul ca sa duc aparatul la ochi asa ca… am stat in cur pe trepte la intrare si am fumat. Dupa asta am mers la KFC. Mi-am suparat stomacul care m-a certat si durut pana acum o ora.

Muzeul Satului: expozitie de florii. Ca la orice chestie romaneasca platesti ca sa te aflii in treaba. Prost organizat, expozitie de rahat. A fost ca o iesire in parc la care am platir intrarea :D.

Carciuma: am mancat papanasi, am asteptat sa treaca ploaia si am plecat la farmacie sa iau Fervex si parcetamol. Sunt racit, nu am chef de nimic. As vrea sa fie weekend si Luni.

Sharing is caring

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.