Parchez ca curu…

Din seria “m-am saturat sa zgarii masinile idiotilor care parcheaza ca…” avem acum solutia. Stickere frumoase pentru lipit pe bolidul dragului/dragei care ti-a blocat trecerea de pietoni, care ti-a blocat masina, care… si asa mai departe.

parchez.ca

Am prieteni care cu toate ca au parcat corect (aici sunt martor) si-au gasit masinile cu cauciucurile taiate, capota cu urma de CIOCAN, stergatoarele nu ridicate – ci rupte… romanul tot tzaran in adancurile adn-ului, aici are solutia. Omeneste, nu-i faci lu’ tampitu (care nu prea mai are unde sa parcheze) masina zob, ii lasi un semn care sa-l faca sa inteleaga ca… e dobitoc!
Solutia este eleganta. Propun comercializarea in benzinarii si Cora, Carrefour plus alte hiper-super-mega market-uri!

Sharing is caring

5 comments

  1. Mda si eu cand am parcat prima data in fata blocului (la Bucuresti) m-am trezit cu numarul din fata smuls, indoit si lasat pe portbagaj. De ce? Dracu stie! Parcasem corect iar locul in care parcasem nu era cu plata, putea parca oricine acolo. Acum tot acolo parchez si nu s-a mai intamplat nimic, o fi avut vreunu in ziua aceea ura pe prahoveni :).

  2. Eu vroiam sa ma apuc mai demult de facut poze la toti boii astia de parcheaza aiurea, mi-a trecut….dar stickere le-as pune pe masina :D…de unde le iau?? ahh am vazut…cam scumpe totusi…mai usor cu cheia :))

    adrianbarbus last blog post..BabyCar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.