Tuca you’re so cool!

The FBI is watching you masturbate

Mariusica, tuca mica, s-a trezit cu fata la cearceaf si s-a gandit sa elucubreze pe tema bloggerilor, blogurilor si neaparat pe tema masturbarii. Dupa o perioada de sperante, teste si tratamente impotenta chiar s-a agravat, cauzand obiceiului zilnic al tufei de antena, a ziaristului mai presus de toti bloggerii.

As cita din textul dansului, un text extraordinar, publicat in acel extraordinar ziar pe care il conduce. Nu citez. Pe scurt cum ii place distinsului blogosfera: o adunatura de onanisti.

Onanistul in pamflezii, Pamflezistul i-a scris un mic poem. O tu mekka jurnalistilor, o tu tu tu tuca far’ de emisiune, far’ de blog, far’ de pacat, far de par in cap, lasa-ne, nu ne strivi cu pantofii tai! Lasa-ne si pe noi, ramele care iesim la suprafata (sau cel putin incercam) sa fim noi. Sa nu scriem articole pentru partidele politice, sa fim liberi in exprimare si pe cat posibil sa aducem continut de calitate Internetului.

Noi, cei care inca ne mai masturbam (ce-i drept inca putem sa ne masturbam – cauza erectiilor posibile) Alin Farcas, Comănescu, Scarlatescu, Seceleanu, Nenea Lars, Pepenar, Coiciu, Gramo, Horia Filip, Alex Brie, E-Blog, Contabex si desigur purul Zoso iti dorim succes in cariera. Acum Piticu se afla in bulgaria si nu poate sa relateze. A relatat ieri. El se masturbeaza acum in liniste langa un borcan de muraturi bulgaresti cu cei de la neogen (si alti bloggeri de “top”).

Sharing is caring

11 comments

  1. Eu zic sa facem o spirala gen Misa pentru o masturbare colectiva (teoretic vorbind), doar asa de dragul lui Tuca.

  2. iLL’e, iLL’e stii ca ti-am comentat si pe yahoo chestia asta, dar tot simt nevoia sa iti comentez si aici. Precizez ca nici eu nu-l agreez pe marele Tuca, da nici nu sunt de acord cu sleahta de bloggeri, pana la urma omu asta are dreptate, daca nu sunteti de acord cu ce spune el atunci de ce pu*a mea v-ati facut blog-uri si intalniri de bloggeri si alte mari minunatii? Daca v-ati facut blog ca sa puteti sa aberati in linistea voastra atunci de ce l-ati publicat? Daca v-ati facut blog-uri “de stiri” de ce puii mei nu v-ati facut redactori? WTF nu va inteleg, de ce puii mei au sarit o gramada de blogeri de cur in sus cand v-a zis ca “ati inundat spatiu cu banalitati” si ca marea majoritate sunteti niste frustrati. Care e marele scop al unui blog? sa va simtiti bine ca ati scris niste aberatii si un alt frustrat v-a comentat si a fost de acord cu voi. Oameni la “n” ani isi fac blog ca e cul domne sa aiba un locsor numai al lor sa defuleze, scriu cine a mai murit si ajung la orgasm cand cineva ii scrie un comment in care e de acord cu marele zeu.
    Dupa ce ti-ai strans sleahta de bloggeri care te citesc, e bine sa ii si cunosti si faceti intalniri de bloggeri in care normal se vorbeste numa de cine a mai scris ce, cine s-a fu**t cu cine si mama cat trafic aveti.
    P**A mea marea masturbare continua si in curand o mare frectie la picior de lemn. So, pe bune de ce v-ati facut blog-uri? daca nu pentru a umple spatiu cu niste banalitati, sau pentru a va simti bine ca mai sunt niste frustrati la fel ca voi, cu aceleasi probleme si intrebari.

  3. @b0gdans – pentru ca iLL este boyfriendu si mi se pare normal sa-l sustin in anumite cazuri si sa ii trag o smetie in altele, la asta s-a nimerit sa ii trag o smetie pentru ce a scris si pentru faptul ca e de acord cu marea sleahta when he knows better.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.