Cosmarul Pitzipoancei

Era seara, vantul sufla alene iar Tzimuka se bucura de efectul lui asupra parului ei lasat intentionat lung. Isi imagina niste maini paroase de manelist printre suvitele ei, manelist care ii soptea marci in urechea ei plina de cercelusi, cercei si ceara! D&G, DKNY, CK, PRADA erau omniprezente intre neuronii ei care jucau ping-pong.

Zambind frumoasa noastra pitzipoanca s-a impiedicat si a dat cu mecla intr-o gura de canal. A lesinat cand a vazut ca s-a stricat machiajul si hainele ei aurii erau murdare acum de noroi si mazga de caine. Totul in jurul ei se prabusea. Manelele din telefon s-au oprit si au fost inlocuite de Pink Floyd, Ozzy Osbourne si Metallica. Parul si-a pierdut suvitele aurii pentru care se duce saptamanal la coafor, buzele si-au pierdut gloss-ul, in urechi avea o pereche de cercei discreti din argint. Lacrimi i-au napadit ochisorii cand si-a vazut hainele schimbate. Avea pantofi, avea pantaloni cu dunga si era imbracata la 4 ace. Ii venea sa urle! Nu mai era cool si la moda!

Siroaie reci de transpiratie ii curgeau pe obraz si apuca sa prinda cu limba cateva picaturi. Era sarata. Inima ei se stingea incet-incet dar picaturile de transpiratie ii aminteau de nopti fierbinti in baia din OFFICE unde si-a pierdut tripla virginitate cu mai multi baieti pe care nu ii cunostea. Atat o mai facea sa isi doreasca sa supravietuiasca intamplarilor groaznice care tocmai i-au schimbat viata. A fugit intr-un suflet acasa sa isi schimbe hainele groaznice de office cu care s-a trezit imbracata ca prin vis.

Ajunsa acasa s-a schimbat in niste haine cu care o femeie care se respecta nu s-ar imbraca, dar acum se simtea ca pitzipoanca ce isi dorea sa fie. Vrea haine cu cu Juicy. Si-a pornit calculatorul, a intrat pe HI5 si…

S-a trezit, uda toata, transpirata… a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil. Asa ceva nu trebuia sa i se intample tocmai ei… “O sun pe Copanele sa-i povestesc…”
– Alo? Ce faci fa? Fato… am visat ceva groaznic!

Sharing is caring

5 comments

  1. Pardon, da` sa sti ca tipa asta de la tine din poza nu cocheta cu muc cel mic. No no no … ea incerca sa adulmece un nou parfum. Serios. Eram acolo si-am vazut. A bagat degetu in sticluta si a vrut sa vada cum … pute. Dupa care, cei drept … s-a si scobit in nas. 😀

    alin farcass last blog post..REXONA E DE 5 ORI MAI PROST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.