Vin caldurile bade’ si eu n-am pingele!

Vine vara, bade!

Iaca acum se aleg primarii, se numara spagile si infractiunile eroice comise de partide. Infloresc betoanele, se dezbraca fumeile iar noi… coclim in propria transpiratie si duhnim daca nu ne-om prepara subsiorile cu deodorante si parfumuri scumpe, d’alea de bogati.

Vara mea o sa fie mai cuminte. Concediul il planuiesc in septembrie ca o sa fie zapuseala mai mica si plec pentru 2 saptamani de la plantatie, chiar inainte de ziua mea. Inainte de concediu mai bade, o sa fie multa bataie de cap si stress. Voi avea casa MEA cu zugravi in ea, cu instalatori, cu muncitori care imi vor secatui portofelul. Maine semnez acte, dau bani pe acte si fac asigurari. M-au pus cu botu’ pe labe cheltuielile care vor aparea, dar parca nu imi pare rau. Oare?

Rata la banca, intretinere, curent electric, apa calda, gaze, internet, haleala in casa, iesit cu prietenii + alte cheltuieli… Pe hartie ies calculele, dar la fel au calculat si altii si nu le-a iesit. Ma fac pozar de nunti… de botezuri… ma apuc sa instalez servere pe bani… si sa hostez bloguri :))

Sharing is caring

3 comments

 1. mai … asa-i romanul .. sa-i fie lui bine .. face tot ce vrea .. in schimb olandezul se multumeste cu ce are

  spor 🙂

  bimuss last blog post..Sesiune

 2. bravo mister, sa fie intr=un ceas bun! Grija mare cu meseriasii.. o sa incepi o distractie mare cu dansii. iti recomand daca ai timp sa te apuci tu de una alta, chestii care nu necesita finetzuri; o sa fii garantat multumit si o sa scutesti indeajuns cat sa faci un concediu 😉

  bafta!

 3. 😀 10q
  Ma gandeam si eu la varianta asta 🙂 ar fi nice sa ma apuc sa-mi spal si sa-mi dau singur cu lavabil peretii ca sunt drepti…
  Chem meserias pentru faianta si gresie + instalatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.