Pauza de masa la actori…

Nu va ganditi ca este vorba despre niste actori care iau o pauza de masa. Este vorba despre mine si colegii mei care au avut tupeu sa iasa la masa la Cafeneaua Actorilor. Am ajuns, ne-am pus la masa si pe asteptat. Dupa 20 de minute a venit nenea cu meniul, le-a mai lasat inca 20-30 de minute sa alegem ce mancam. Comanda a venit repede: 3 salate, 1 pepsi cu gheata si 1 apa plata in 10minute, zic eu, destul de decent.

Cum prepararea dureaza mai mult, am mancat repede, am baut si ne-am pregatit de plecat. Mai era un mic detaliu de pus la punct, si anume: plata!

Il vedem pe nenea si ii facem semn. Ne ignora. Ii mai facem un semn si acelasi lucru… Intr-un final vine si ne intreaba daca mai dorim ceva. Da! Mai dorim NOTA. Ok, Imediat! Evident au trecut inca 15 minute si ne-a adus nota. Am platit si ne-am carat din haznaua aia basinoasa. Au scumpit tot: salata de la 14 RON la 17RON, apa plata este 7RON, PEPSI 0.33l 7.5RON.

Daca au marit preturile macar sa serveasca dom’le decent!

Sharing is caring

9 comments

 1. mi-ai adus aminte de mancarea actorilor. Acum ceva timp, cand actorii plecau in multe turnee prin tara, iar trupele de actori din provincie veneau in Bucuresti si stateau cate 3-4 zile pentru reprezentatii, mergeau la restaurante sa manance. Pentru ca nu aveau bani, faceau comanda la ce vroiau ei, ospatarul le aducea tamcamurile, painea si uleiul si sarea. Ei inmuiau painea cu putna saliva, intingeau in sare si mancau… dupa ce se termina painea.. se ridicau .. si spuneau ca trebuie sa plece la teatru 🙂 ca au reprezentatie.
  de aici legenda cu mancarea actorilor 🙂

  bimuss last blog post..O rosie in forma de inima

 2. La Cafeneaua Actorilor nu se mai merita sa mergi sa mananci. 1 la mana e mult prea scump… 2 la mana esti tratat cu curul, iar daca nu le lasi destul spaga se uita urat la tine… WTF!

 3. In fine, nu s-a meritat niciodata, imho. am cateva recomandari, dar sa nu spuna cineva ca fac reclama gratita! 😛

 4. un fost coleg de-al meu mi-a povestit ca a fost acolo cu un grup de vre-o 10 persoane .. si cand i-au achitat nota de plata, ospatarul a venit dupa ei si le-a cerut 10% din nota, spaga! si mi s-a parut incredibil .. pentru ca nu exista o lege care spune ca trebuie sa dai asa ceva.. dar ce-a fost … a fost nesimtire

  bimuss last blog post..KungFu Panda

 5. Incredibil!!!

  Eu le-as tranti in spianare niste controale… de la tot ce ii poate controla! Pompieri, salubritate, inspectoratul fortelor de munca… TOT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.