S-au intors baietii

Dupa infrangerea cu Olanda echipei nationale de fotbal i-a fost dat sa se intoarca pe plaiurile mioritice. La televizor vedeam in direct aeroportul in timp ce pe restul ecranului se desfasura programul normal, discutii politice despre mostenirea Videanu.

Acum vor trebui sa scoata toate reclamele de la televizor cu HAI ROMANIA:

1. Idiotenia de la Vodafone (filmata prin Brasov parca),
2. Porcaria de la Coca Cola cu idiotu care nu are pe cine sa imbratiseze,
3. Reclama cu stupidu de vorbeste cu posterul echipei de “invingatori” in hol…

Nu mai participam asadar… out cu reclamele care nu isi mai au rostul si ma fac sa imi amintesc de prestatia care a lasat de dorit… WTF! Emo fucking ppl! Ei nu au castigat ca le-a zis Pitzurca [fara virgula] ca Italia a dat deja un gol… In loc sa ii ambitioneze mai mult i-a pleostit! Numai banel fugea de dement pe teren…
Urmatoarele zile (cel putin 7) au ce analiza la televizor… de ce Mutu e o plangacioasa mica, de ce Chivu a fost capitan? De ce nu l-au pus majoreta?

Hai Romania 😀

Sharing is caring

3 comments

  1. Mda…asta nu e generatie de aur. Este generatie Emo :D. Pentru cei ce nu stiu ce’i aia generatie emo in fotbal: sa n’ai coaie sau sa nu fii luptator [cum zice jiji].

    adrian barbus last blog post..Migratorii

  2. Eu nu inteleg la 1-0 pt Italia si Franta juca slab in 10 oameni nu mai aveau nimic de pierdut trebuia sa se arunce in atac, nu sa isi bage curul in poarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.