Golanu cu loganu’

Iaca din categoria greilor cu Logan imbunatatit cu abtzibilde cu turbo si cu evacuare cu led-uri turbo il avem pe taranu cu numar de Bucuresti, golanu cu masina bleo.

Nu se sta la stop pentru ca golanu e grabit si loganu-i facut sa alerge. Depasire periculoasa cu linie dubla continua, curba luata cu frana de mana, scarturi si fum. Parca si vad suruburile saracului Logan cum strageau din dinti, motorul cum isi dadea duhul si golanu cum se privea pe el insusi ca un shumahar al bucurestiului, un Titi Aur urban.

Noi cei care asteptam sa cucerim trecerea de pietoni am ramas 90% cruciti de acest exemplar nascut anal si ne rugam sa vedem loganu golanului facut nod pe-un stalp. Asta sub privirile admirative ale vreunei pitipoance, pitzipoance cu unghiutele rupte de atata scarpinat in cur!

Vedeta la tine pe strada, rasul orasului la noi pe strada! Soferul cu tricou Didi & Gigel, lant de aur la gat si adibasi din Europa marca maic. Golanul cu insigna de renault si audi la el pe logan, baietasul de cartier cu maneua data tare si geamurile coborate sa-l traga curentu’n cur ca prea merge-n basini!

3 Replies to “Golanu cu loganu’”

  1. e genul de om care abia asteapta sa se deschida o discutie despre masini .. in care el isi ridica in slavi masina .. evident “actipildurile” care maresc remarcabil posibilitatile masinii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *