Pasarelele mortii

Intitulat plastic pasarelele mortii hai sa vedem ce-a declansat domnul cu acel camion naravas care a dat jos ditai pasarela, ca un fulg!

Miron Mitrea, Gheorghe Dobre, Radu Berceanu, Ludovic Orban – patru ministri de la cele mai mari trei partide. Niciunul nu a fost interesat de stadiul unor lucrari platite din banii publici. Acum, toata lumea se spala pe maini.
Berceanu sustine ca „problema nu e pasarela, ci un participant la trafic care nu a respectat niste reguli”. Orban spune ca „se vor face verificari”. Stirea aici.

Au iesit la suprafata ca ciupercile dupa ploaie contractele dubioase pline de nereguli la care au lucrat oameni emineti, decenti si cu mainile curate. Unul dintre ei a avut pretentia sa fie primar, sa isi infiga mainile si in alte buzunare.

Problema se poate sa fie remediata, asta referitor la structura “subreda” care nu rezista impactului cu camioane, pentru ca a murit un om. Acum toti isi ascut cutitele sa sara la lupta, sa dea vina de la unul la celalalt. Poate nu mai suntem atenti la contractele facute si la banii virati prin diverse buzunare pentru vile si gipane. Asteptam sa vedem muncitori cu aparate de sudura sau aparitia indicatoarelor.

Pana atunci RTV sa mai faca niste dezbateri televizate.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.