Ce tot ne ameninta ca ploua?

De o saptamana ma tot uit pe wather.yahoo si pe wunderground si vad ca anunta ploi. Ma bucur enorm si sper ca o sa ploua intr-un final.

Nu am masina sa ma bashic ca o sa mi-o murdareasca, stau la etajul 8 si nu mi-e frica de inundatii, am luat umbrela cu mine, am aparatul cu mine… poate vad ceva interesant de-o poza. De o saptamana imi tot pun pofta-n cui. Ploaia ocoleste Bucurestiul strategic. Apa nu vrea sa se murdareasca cu atmosfera poluata si nervoasa din bucale.

Ieri am plecat de acasa pe la 9. Trebuia sa ajung undeva langa biserica anglicana la un suc, am scos capu’ pe fereastra si m-am uitat la cer. Era innorat si am zis sa imi iau umbrela, ceea ce am si facut. Teapa! Nu a plouat dar cand ne-am carat din carciuma era asa de bine… am mers pana la institutul Elvira Popescu sa facem foto. Umbrela a fost transferata la iubi in ghiozdan ca mie imi iesea afara din geanta, am facut poze cu sigmosu, am trecut pe la rotiseria de pe dacia, am ajuns acasa… ne-am culcat… si tot nu a plouat!

Poti da in judecata pe ala de-i responsabil cu ploile?

Sharing is caring

2 comments

  1. taqicamiu are o vorba: “hai ploaie hai” 🙂 ; ieri cand am fost la narghilea in GL a tras o ploaie … asa ca am vazut-o printr-un filtru de abur

  2. Prognozele meteo mi se par nişte caricaturi. Eu unul indic tuturor să nu se uite la meteo. Odată nu am mers într-o excursie din cauza unei prognoze… greşite.

    Însă, pentru cei iniţiaţi, am să vă vând un pont: prognoza meteo poate fi interpretată! Spre exemplu, dacă ţi se spune că în weekend va ploua, poţi fi sigur că ori va ploua, ori va fi noros, ori va fi soare cu nori. Ba mai există şi posibilitatea să fie senin 100%. Meteo…

    Dariuss last blog post..De ce se află presa scrisă în cădere liberă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.