Am fost la Firefox “Party”…

Din ciclul nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce e romanesc “ie pisda” am fost la Firefox Party.

Mi-am luat inima-n dinti si aparatu-n geanta si am plecat pe la 8 cu toate ca la 7:45 eram ferm convins ca o sa stau linistit acasa. Pun pariu ca Ciupercutza, Piticu si Aura au facut “the right thing” si au stat acasa la caldura unde a fost uscat and stuff (ceea ce mi-ar fi placut enorm si mie). Eu am fost mai curajos si am lasat lenea deoparte.

La 8 si un sfert am ajuns (destul de repede pentru Bucuresti) in fata la TNB unde m-am intalnit cu neica b0gdan (pe care nu aveam cum sa-l anunt daca ramaneam acasa). Am urcat scarile pana pe motoare si mi-am dat seama ca am o conditie fizica precara, ca trebuie sa ma las de fumat si ca mai bine luam liftul si nu il ascultam pe b0gdan (care cred ca facea eforturi sa nu gafaie de oboseala). Sus nu mare mi-a fost mirarea sa vad cata lume NU era pe motoare. Prezenta e oricum obligatorie pentru cativa emo si trendinezi care ocupa de fiecare data locurile de pe margine, acoperite si stau ore intregi “just looking good and cute”.

Ne-am plimbat repede intr-o misiune de recunoastere si mi-am dat seama care era grupul din cauza lui INconstantIN (ca el e blogger care se respecta si are tricou cu adresa veb a bloagai). Dupa cateva secunde l-am observat si pe marele nihasa (iepurele demonic al blogosferei romanesti) si am incercat sa ne apropiem de ei. L-am abordat pe INconstantIN (care are un nickname greu de tastat, pastrand “IN” cu majuscule). Salut-salut, hi-hi-hi, poc-poc… ce frumos, ce “super” petrecere, ce-o sa ne ploua, ce ma bucur! S-au impartit insigne, abtzipilde si bratari cu firefox si a inceput sa pice. Nu a plouat de la inceput cu ura, ci doar asa, cu picuri mici care m-au convins sa bag aparatul la adapost. Am mai fumat o tigara si am plecat intr-o alta locatie (cred ca cea mai de cacat locatie pe care o puteam alege, regardind preturi, regarding servire, regardin atmosfera), locatie cu specific spaniol si servire romaneasca. PLM!

Pentru ca m-a rugat b0gdan intr-un comment zilele trecute sa ii explic care e treaba cu SLR-urile si ce fac butoanele si ghizmo-urile de pe el am avut si eu ocazia sa ma simt bine. Fotografu lu peste prajit care de fapt se ocupa cu IT a explicat, ce a stiut, cum a stiut. Sper ca explicatiile mele au fost de folos.

Participantii (media de varsta undeva pe la 23 de ani, ca sa ma simt eu moshorog) au comandat de mancare si au asteptat mai bine de 2 ore. Ma bucur ca nu am fost printre ei, 1 la mana m-am apucat iar de slabit, 2 la mana ma enervam ca stau 2 ore cu foamea-n glanda! Timpul petrecut cu party ppl mozilla firefox a trecut repede si bine au facut ca afara ploua groaznic (hihi ca tot ziceam ca nu mai ploua). Cei langa care am stat erau studenti (anul 1,2 prin automatica/mate info/mate fizica) si mi-au adus aminte de zilele cand chiuleam la biliard si la bere… ce vremuri! Asadar … it was fun! Mi-a placut ca nu am vorbit de bloguri!

Acu-s acasa si ascult dulcele sunet al ploii!

Sharing is caring

8 comments

  1. 1. Mersi ca ai venit… Ama sa un feeling ca ai venit doar pentru ca nu ma putei anunta ca nu ma vrei sa vii :D.
    2. Scarile – am antrenament; stau la etajul 4 si nu am lift.
    3. Mersi ca mi-ai aratat cum e cu aparatul… acum, vorna ta, trebuie sa ma joc cu el. Mult.

  2. >:D< Nu am venit special ca nu te puteam anunta. Cred ca intelegeai daca nu apaream ca m-a speriat ploaia 🙂 Cu scarile nu te cred 🙂 eu stau la 8.. dar am lift Joaca-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.