3 ceasuri rele si pisica neagra!

Pentru ca eu nu cred in “marti – 3 ceasuri rele”, azi o sa va explic de ce!

Pisica neagra si ceasurile rele sunt doar superstitii stupide. Ieri cand am plecat de la munca am vazut o pisica neagra, un pui pufos si cu ochii albastri. M-am oprit si m-am conversat cu ea. Matza tot spunea miau miau si a inceput sa toarca in timp ce o mangaiam.

Din spatele gardului apare badigardu de la spitalu coltea “e de vanzare!”. Ete floci! La voi toate sunt de vanzare! Nu va e de ajuns malaiul de il scoateti din parcare? Am mai stat un pic cu ghemul ala de blana (pe care vroiam sa-l iau acasa) si am plecat.

Marti si 3 ceasuri rele, baba si mitraliera! Nu au fost chiar 3, a fost 1. Ceasul rau a fost o boroboata (mica) facuta la munca. Partea nasoala e ca nu imi dau seama cum s-a intamplat ca datele nu se potrivesc cap la cap. Well banuiesc ca ar avea legatura cu pisica neagra, dar sa continuam!

Spor la munca lume!

Sharing is caring

3 comments

  1. Vai cât de ciudat şi ce coincidenţă!
    Azi, venind spre lucru şi eu m-am întâlnit cu o mâţă neagră. Cu ochi galbeni-verziu. Însă era sperioasă şi n-a stat la zmotocit. Şi da, am făcut o prostie la job: the right mail, at the right time, with the wrong attachment on it. Precis e mâţa de vină!

    Dariuss last blog post..Varujan Ţepeş şi creşterea preţurilor la alimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.